Η επιστροφή του σκληρού

Ο Ζαν Κλοντ βαν Νταμ, έχοντας χάσει την αίγλη της δεκαετίας του ’90, επιστρέφει σε μια μεγάλη παραγωγή με τη ταινία “Αναλώσιμοι 2″ και μοιάζει σαν να έχει βγει από τα παλιά.

Είναι ένας από τους αγαπημένους σκληρούς της δεκαετίας του ’90. Από τους ηθοποιούς που μοίρασαν πολύ… ξύλο και βγήκαν νικητές από όλες τις κινηματογραφικές μάχες που έδωσαν. Όχι όμως και από αυτή με το χρόνο, καθώς τα τελευταία χρόνια περνάει το χρόνο του σε ταινίες για DVD. Τώρα όμως ο Ζαν Κλοντ βαν

Νταμ έχει την ευκαιρία της “2ης ευκαιρίας” μέσα από τη ταινία “Αναλώσιμοι 2″, εκεί που με όλους τους παλιούς σκληρούς του σινεμά δείχνουν ότι δεν έχουν ξεχάσει τη τέχνη τους. Και ο 51χρονους βέλγος ηθοποιός αποκαλύπτει τις σκέψεις του σε μια συνέντευξη στο Βήμα της Κυριακής. 

“Το παράξενο είναι ότι τους παλιούς τους είχα γνωρίσει όλους στα νιάτα μου, ανάμεσα στα 27 και τα 33, αλλά ποτέ δεν περίμενα ότι θα ερχόταν η στιγμή να βρεθούμε όλοι μαζί στην ίδια ταινία. Είχε ο καθένας τη καριέρα του. Και να που τα πράγματα αλλάζουν…”.

“Στην πρώτη ταινία δεν με ενδιέφερε να συμμετέχω. Κάποιοι τύποι ορμούν, σκοτώνουν, παίρνουν πίσω το κορίτσι και επιστρέφουν. Και τι έγινε;”.

“Δεν έχω έρθει ποτέ στην Ελλάδα. Την έχω λατρέψει από τα περιοδικά και τις φωτογραφίες. Αυτό το μπλε της θάλασσας και τα άσπρα σπίτια στο Αιγαίο με τρελαίνουν. Το να έρθω είναι το όνειρό μου”.

Keywords
Τυχαία Θέματα