Ο “ρατσιστής” Ρίο Φέρντιναντ

Πρόστιμο 45.000 λιρών καλείται να πληρώσει ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για ρατσιστικό μήνυμα στο twitter του εναντίον του Άσλεϊ Κόουλ. 

Τελικά οι αθλητές θα πρέπει να σκεφτούν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο αν χρειάζεται να έχουν λογαριασμό στο Twitter, διότι αν είναι κάθε φορά που γράφουν κάτι να δέχονται πρόστιμο ή να τους αποβάλουν από τις ομάδες, τότε καλύτερα να το κλείσουν το ρημάδι. Ο Ρίο Φέρντιναντ είναι ο τελευταίος που την πάτησε με το γνωστό social

media, καθώς αποκάλεσε τον Άσλεϊ Κόουλ “choc ice” – ένας χαρακτηρισμός που στην αργκό σημαίνει μαύρος απέξω και λευκός από μέσα. 

Ο Φέρντιναντ αντέδρασε έτσι, επειδή ο Κόουλ ήταν από τους υπερασπιστές στη δίκη του Τζον Τέρι για ρατσιστική επίθεση στον αδερφό του Άντον Φέρντιναντ. Και μπορεί ο Τέρι να τη γλίτωσε, αλλά ο Ρίο καλείται πλέον να πληρώσει 45.000 λίρες πρόστιμο, ενώ δέχθηκε και επίπληξη από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία και παραλίγο να δεχθεί και ποινή μιας αγωνιστικής. Όταν λέω εγώ, καλύτερα να κλείσουν το twitter, δεν έχω άδικο!

Keywords
Τυχαία Θέματα