Η Εριέττα Κούρκουλου στέλνει πούλμαν με ζωόφιλους στη Ρουμανία για να σώσει αδέσποτα

Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου, είναι γνωστή για την αγάπη που τρέφει για τα ζώα, αλλά και την μεγάλη αδυναμία που έχει στα αδέσποτα.

Η Εριέττα πλέον συμμετέχει ενεργά στη διεθνή κινητοποίησή εναντίον της θανάτωσης αδέσποτων ζώων στη Ρουμανία. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Espresso, η κόρη της Μαριάννας Λάτση ναύλωσε δύο πούλμαν που θα γεμίσουν με ζωόφιλους και θα ταξιδέψουν στο Βουκουρέστι στο τέλος του μήνα.

Η παρακάτω αντίδραση της δημιουργήθηκε εν όψει

της διαμαρτυρίας για την απόφαση της κυβέρνησης, να θανατώνονται τα αδέσποτα που θα παραμένουν για δύο εβδομάδες σε καταφύγια φιλοξενίας χωρίς να βρουν κάποιον να τα υιοθετήσει.

Σε ανάρτησή της στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook έχει γράψει: «Στα σιχαμένα αυτά όντα στην Ρουμανία που αποτελούν ντροπή για την ανθρωπότητα και τα οποία πήραν την απόφαση για την σφαγή των αδέσποτων ζώων της χώρας έχω να πω ότι δεν θα περάσει έτσι! Έχω να πω ότι εγώ όπως και οι υπόλοιποι φιλόζωοι της χώρας μου, θα παλέψω και εγώ για την δικαιοσύνη αυτών των χαμένων ψυχών και θα κηρύξουμε όλοι μαζί πόλεμο στους αγριανθρώπους που στηρίζουν αυτή την πράξη! Ζητώ από όλη την Ελλάδα να αφιερώσει πέντε λεπτά από τον χρόνο της και να παρακολουθήσει τα βίντεο του βασανισμού αυτού στο διαδίκτυο! Ας βρούμε όλοι μια λύση και ας παλέψουμε πια ενωμένοι για τον ίδιο σκοπό! Εγώ είμαι διατεθειμένη να χρησιμοποιήσω όλα μου τα μέσα για να σταματήσει η σφαγή! Οι άνθρωποι αυτοί δεν διαφέρουν σε τίποτα από τον γνωστό σε όλους μας Χίτλερ!».

Keywords
Τυχαία Θέματα