Ο Ρόμπερτ Πάουελ ποζάρει στο Μυστικό Δείπνο και υποδύεται ξανά τον Χριστό [εικόνες]

Μετά τη διάσημη σειρά, πρωταγωνιστεί και στον Μυστικό Δείπνο.

Ο Ρόμπερτ Πάουελ είναι πιθανότατα ο πιο πετυχημένος τηλεοπτικός Χριστός που έχουμε δει, «δια χειρός» του Φράνκο Τζεφιρέλι στην επιτυχημένη μίνι-σειρά ''Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ''.

Αν και δεν βρισκόμαστε πλέον στο 1977, ο Ρόμπερτ Πάουελ συνεχίζει να συγκινεί μεγάλους καλλιτέχνες με τον ιστορικό ρόλο που έπαιξε.

Στη προκειμένη περίπτωση, αποτέλεσε έμπνευση για τον βραβευμένο

φωτογράφο Άλιστερ Μόρισον, ο οποίος θέλησε να ενσαρκώσει τον Μυστικό Δείπνο του Λεονάρντο Ντα Βίντσι, φωτογραφίζοντας Βρετανούς ηθοποιούς για τους ρόλους των Αποστόλων.

Ανάμεσα τους διακρίνονται εύκολα ο Κόλιν Φέρθ, η Τζούλι Γουότερς, ο Στίβεν και ο Σερ Άντονι Σιρ, ενώ το παρόν δίνουν και οι Σάιμον Κόλοου, Τιμ Πέγκοτ Σμιθ, Άντονι Άντρους, αλλά και ο μεγάλος Σερ Μάικλ Γκάμπον.

Αν και όλοι τους φωτογραφήθηκαν με ευλάβεια, την παράσταση έκλεψε για ακόμη μια φορά ο Ρόμπερτ Πάουελ, ο οποίος κάθισε στο κέντρο του τραπεζιού, με τους τηλεοπτικούς του Αποστόλους να τον πλαισιώνουν.

Η φωτογραφία αποτελεί πλέον έκθεμα της Εθνικής Πινακοθήκης, η οποία θα τυπωθεί σε αντίγραφα και τα ποσά θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

1 από 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Και μην ξεχνάτε: Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook

Keywords
Τυχαία Θέματα