Η Κέιτ Γουίνσλετ σε νέο ρεσιτάλ ερμηνείας! – Δες το πρώτο clip για το «Labor Day»

Η Κέιτ Γουίνσλετ ξέρει να το κάνει καλύτερα από όλες... και φαίνεται ότι δεν σκοπεύει να αφήσει αυτό το είδος της αιχμηρής δραματικής κομεντί που την έκανε να ξεχωρίζει και της χάρισε και το βραβείο Οσκαρ. Και δεν υπάρχει και λόγος να το κάνει, αφού είναι μοναδική στο είδος της!

Στο Τορόντο, όπου χτυπάει αυτή την εποχή η καρδιά του παγκόσμιου κινηματογράφου, η Κέιτ Γουίνσλετ κάνει και πάλι την εμφάνισή της με ένα νέο trailer που δείχνει και πάλι το ταλέντο της διάσημης ηθοποιού και την μοναδική της ερμηνεία.

Πρόκειται για μια σκοτεινή,

«δυνατή» και βαριά ταινία του Τζέισον Ράιτμαν, κάτι ανάμεσα σε ερωτικό δράμα και θρίλερ με τίτλο «Labor Day», σε μια ιστορία που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Τζόις Μέιναρντ.

Η πλοκή του έργου

Η Γουίνσλετ υποδύεται μια διαζευγμένη μητέρα που μεγαλώνει μόνη της το παιδί της και σταδιακά βυθίζεται στην κατάθλιψη. Καθώς μία ημέρα ψωνίζει μαζί με το δεκατριάχρονο γιο της, συναντά έναν παράξενο τύπο (Τζος Μπρόλιν) που αιμορραγεί από ένα άσχημο τραύμα και παρά τους αρχικούς ενδοιασμούς τους, μητέρα και γιος αποφασίζουν να τον βοηθήσουν και τον φιλοξενούν για το σαββατοκύριακο.

Κι ενώ ο μικρός παίρνει από τον άγνωστο άνδρα μαθήματα ζωής, η αστυνομία αρχίζει να ενδιαφέρεται για το νέο τους συγκάτοικο και σταδιακά γίνεται σαφές ότι η ιδέα να τον φέρουν κοντά τους δεν ήταν και η καλύτερη.

Δείτε το trailer...

Keywords
Τυχαία Θέματα