Η Μαντλίν είναι ζωντανή! – Τι πιστεύει η Σκότλαντ Γιαρντ

13:49 5/7/2013 - Πηγή: KoolNews

Η μικρή Μαντλίν Μακάν η οποία εξαφανίστηκε το 2007 σε ηλικία 3 ετών, όταν βρισκόταν σε τουριστικό θέρετρο στην Πορτογαλία με την οικογένειά της, φέρεται να είναι ακόμα ζωντανή.

H Σκότλαντ Γιάρντ στα πλαίσια των ερευνών της, αναγνώρισε 38 πρόσωπα φερόμενων υπόπτων για την εξαφάνισή της. Τα πρόσωπα αυτά προέρχονται από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες και «είμαστε σε ένα προχωρημένο στάδιο συζητήσεων με κάθε χώρα σε αυτή τη φάση», ανέφερε σχετική ανακοίνωση της Σκότλαντ Γιαρντ. Ο αρχιεπιθεωρητής Άντι Ρέντγουντ δήλωσε πως «συνεχίζουμε να θεωρούμε ότι

υφίσταται μία πιθανότητα η Μάντλιν να είναι ακόμη εν ζωή».

Η βρετανική αστυνομία είχε αποφασίσει την εκκίνηση δικής της έρευνας όταν οι πορτογαλικές αρχές έβαλαν την υπόθεση στο αρχείο τον Ιούλιο του 2008.

Σε ανακοίνωσή τους οι γονείς της μικρής, Κέιτ και Τζέρι Μακάν καλωσόρισαν με θέρμη την απόφαση της Μητροπολιτικής Αστυνομίας για επανεξέταση (των στοιχείων) της έρευνας.

Μετά από επεξεργασία του προσώπου της μικρής Μαντλίν Μακάν από τις Βρετανικές αρχές, απεικονίζεται το πρόσωπό της στην ηλικία των 9 ετών όπως φέρεται ότι θα ήταν σήμερα στην παρακάτω φωτογραφία δεξιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα