Η Μαρία ξαναγίνεται παιδί! – Οι πρώτες μέρες της στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Πρώτο θέμα σε κάθε ελληνικό – και όχι μόνο – σπίτι είναι τις τελευταίες μέρες η μικρή Μαρία που βρέθηκε να ζει στο σπίτι μιας οικογένειας Ρομά σε καταυλισμό στα Φάρσαλα. Πολλοί είναι εκείνοι που ανησυχούν ακόμη γι' αυτό το παιδί αφού, αν και όλα δείχνουν πως δεν γνώρισε και ιδιαίτερη αγάπη, φροντίδα και τρυφερότητα από την υποτιθέμενη μητέρα της, το βέβαιο είναι πως βιώνει μια μεγάλη απώλεια αφού είνια μακριά από τους μοναδικούς ανθρώπους που γνώριζε.

Η Μαρία πλέον ζει στο «Χαμόγελο του Παιδιού» έχοντας στο πλάι της ειδικούς. Κάθε στιγμή που βιώνει

μέσα στο «σπίτι» είναι γεμάτες από φροντίδα, καλοσύνη, αγάπη και φυσικά παιχνίδι. Για τις πρώτες ημέρες της μικρής Μαρίας στο «Χαμόγελο του Παιδιού», μίλησε στον Σκάι, ο ψυχολόγος και συνεργάτης της οργάνωσης κ. Αλεβίζος, λέγοντας πως η μικρή είναι πλέον ήρεμη και πρόθυμη να μάθει καινούργια πράγματα. Τόνισε μάλιστα δεν αποκλείεται να αρχίσει να παίρνει μέρος και στα μαθήματα που κάνει το Χαμόγελο του Παιδιού.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι πρώτες μέρες της σύλληψης των «γονιών» της, οι ειδικοί που την εξέτασαν την χαρακτήρισαν αγρίμι χωρίς έχει καμία διάθεση να συνεργαστεί. Το εντυπωσιακό είναι πως εγκλιματίσθηκε πολύ νωρίτερα και από το ιδανικότερο σενάριο και μάλιστα σε ένα περιβάλλον όχι μόνο ξένο, αλλά και κόντρα σε οτιδήποτε έχει ζήσει έως τώρα.

Σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Αλεβιζάτο, η Μαρία είναι ένα κορίτσι που δίνει ιδιαίτερη σημασία στην τάξη και στην καθαριότητα. Φροντίζει την υγιεινή της και νοιάζεται να έχει τις κούκλες της όμορφες, καθαρές και τακτοποιημένες.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα