Η Μιράντα Κερ παίζει με το μαγιό της

Ο σέξι Άγγελος της Vicotira’s Secret απολαμβάνει το καλοκαιράκι στις παραλίες του Σίδνεϊ και σκέφτεται πού θα ξοδέψει την παχυλή αμοιβή της από τη γιαπωνέζικη διαφήμιση!

Στην πατρίδα της βρέθηκε για λίγες μέρες η Μιράντα Κερ κι έτρεξε για σερφ και ηλιοθεραπεία με τα παλιά της φιλαράκια στην λατρεμένη της παραλία Mona Vale.

Η σύζυγος του ηθοποιού Ορλάντο Μπλουμ και μητέρα ενός παιδιού, Μιράντα, άλλαξε πολλά μαγιό και μοίρασε άφθονα χαμόγελα στους παπαράτσι που στόχευαν τις κάμερές τους στο κορμί της.

Παράλληλα με τη διασκέδαση έπρεπε να ολοκληρώσει και τις λήψεις για μία φωτογράφηση που απαιτούσε βουτιές στον ωκεανό, προς μεγάλη χαρά της 29χρονης καλλονής βεβαίως!

Το βραδάκι έβγαλε το μαγιό και φόρεσε ένα εντυπωσιακό Gucci animal print φουστάνι με αβυσσαλέο ντεκολτέ προκειμένου να πιει τα κοκτέιλ της σε ένα πάρτι.

Ήταν μάλιστα σε τόσο καλή διάθεση ώστε ανέβασε μια φωτογραφία στο twitter της προκαλώντας τους θαυμαστές της να μαντέψουν… ποια πόδια ήταν τα δικά της!

Πριν το ταξίδι στην Αυστραλία είχε κάνει και μια φωτογράφιση για τον διάσημο Τέρι Ρίτσαρντσον, σε ασπρόμαυρο φόντο, από την οποία ξεχώρισε αυτή η φωτογραφία:

Λίγες μέρες νωρίτερα άρχισε επίσης να προβάλλεται από τα media της Ιαπωνίας η διαφήμιση που γύρισε για γνωστό παγωμένο τσάι…

Keywords
Τυχαία Θέματα