Η νέα σειρά – υπερπαραγωγή της NBCUniversal, «Odyssey», κάνει πρεμιέρα στον OTE TV

15:35 7/5/2015 - Πηγή: KoolNews

Μετά τη μεγάλη παγκόσμια επιτυχία, η νέα δραματική σειρά της NBCUniversal, «Odyssey», κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV στις 13 Μαΐου στις 22.00 και θα προβάλλεται κάθε εβδομάδα σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, λίγο μετά την Αμερική, έχοντας στόχο να προσελκύσει το κοινό και να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του.

Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τη

λοχία Odelle Ballard, η οποία βρίσκεται σε αποστολή στο Μάλι, όπου ανακαλύπτει την εμπλοκή αμερικανικής εταιρείας στην χρηματοδότηση ομάδας τζιχαντιστών. Η ομάδα της δέχεται δολοφονική επίθεση, με αποτέλεσμα όλα τα μέλη της να πεθάνουν, εκτός από την ίδια, η οποία ξεκινά μία οδύσσεια προκειμένου να ξεφύγει από τους διώκτες της και να επιστρέψει στην Αμερική. Στη διεθνή συνομωσία εμπλέκονται επίσης ένας πρώην εισαγγελέας και ένας πολιτικός ακτιβιστής.

1 από 3 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Τη σειρά υπογράφουν ο Πίτερ Χόρτον, γνωστός από το Grey’s Anatomy, o Άνταμ Άρμους και η Νόρα Κέι Φόστερ, ενώ στο καστ της σειράς βρίσκουμε εκτός από την Άννα Φρίελ, τον Πίτερ Φασινέλι από την σειρά ταινιών «Twilight», το Τζέικ Ρόμπινσον, τον Τριτ Γουίλιαμς και την ελληνικής καταγωγής Έλενα Καμπούρις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά, που ξεκίνησε πρόσφατα να προβάλλεται στην Αμερική, έχει λάβει πολύ καλές κριτικές ενώ καταλαμβάνει τη 2η θέση στην τηλεοπτική ζώνη όπου προβάλλεται, ενώ μέχρι τώρα έχει προσελκύσει πάνω από 5,4 εκατ. θεατές στην Αμερική.

Η δράση ξεκινάει την Τετάρτη 13 Μαϊου στις 22.00 αποκλειστικά και σε high definition στο OTE CINEMA 1HD!

The post Η νέα σειρά – υπερπαραγωγή της NBCUniversal, «Odyssey», κάνει πρεμιέρα στον OTE TV appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα