Η Τόνια είναι δύσκολη!

«Είμαι αρκετά δύσκολος άνθρωπος για να γίνω κορίτσι για σπίτι. Τουλάχιστον αυτό μου έχουν πει οι άνθρωποι που ήμουν σε σχέση. Είμαι πάρα πολύ εγωκεντρική και εγωπαθής για να παρατήσω τα πάντα για κάποιον άλλον», δηλώνει σε συνέντευξή της η Τόνια Σωτηροπούλου. Η πρώτη Ελληνίδα Bond girl δεν είναι ο παραδοσιακός τύπος γυναίκας και δεν διστάζει να το παραδεχθεί.

«Νομίζω γενικότερα δεν είναι καλό να χάνεις τον εαυτό σου, μέσα από άλλους ανθρώπους. Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάω πάρα πολύ στη ζωή μου και έχω αγαπήσει πολύ ανθρώπους

ήμασταν μαζί. Αλλά πιστεύω ότι ο τρόπος για να μένει κανείς συναισθηματικά υγιής είναι να τα έχει καλά με τον εαυτό του. Να μη χάνει τον εαυτό του μέσα από τα θέλω άλλων», τονίζει σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι».

Μάλιστα, εμφανίστηκε προσγειωμένη σε ό,τι αφορά το θόρυβο που έχει ξεσπάσει γύρω από το όνομά της, μετά τη συμμετοχή της στο «Skyfall», την τελευταία ταινία με ήρωα των James Bond: «Εντάξει, είναι κάτι που θα περάσει σε δυο εβδομάδες. Θα ξεχαστεί! Δεν νιώθω κάτι ιδιαίτερο. Εγώ τη ζωή μου κάνω, φεύγω μεθαύριο, πάω στο Λονδίνο και ξεκινάω τον αγώνα μου πάλι. Ό,τι καταφέρνει ο καθένας καλό είναι…«.

Η Τόνια Σωτηροπούλου αποκάλυψε για την υποκριτική της καριέρα τονίζοντας πως «το Skyfall είναι ο μικρότερος ρόλος που έχω κάνει στο Λονδίνο. Είναι λίγο περίεργο για μένα να συζητάω για αυτό. Καταλαβαίνω το μέγεθος της παραγωγής, για μένα είναι ακόμα πιο τεράστιο σαν εμπειρία. Δικαιωμένη αισθάνομαι εδώ και τρία χρόνια που ζω στο Λονδίνο. Κάθε χρόνο βλέπω πως κάνω βήματα, ολοένα και πιο μεγάλα, και χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό«.

Ενώ για το ρόλο της δίπλα στον Ντάνιελ Κρέγκ τόνισε: «Είναι κάτι δύσκολο, δεν μου χαρίστηκε κάτι. Δουλεύω πάρα πολύ σκληρά. Ούτε τώρα άνοιξαν όλες οι πόρτες, επειδή έκανα μια σκηνή σεξ με τον Ντάνιελ Κρεγκ στον Μποντ. Πάλι χρειάζεται να προσπαθήσω«.

Δείτε το βίντεο…

Keywords
Τυχαία Θέματα