Η Βρετανία στο σαλόνι σου

09:42 1/5/2012 - Πηγή: KoolNews

Είσαι “Brit-maniac” και δεν χάνεις την ευκαιρία να δείξεις τον θαυμασμό σου για το μεγαλείο της βρετανικής κουλτούρας; Τότε βρήκαμε το καλύτερο δώρο, για να σου κάνεις.

Αν θα έπρεπε να απεικονίσεις την Αγγλία με ένα σύμβολο, που θα μπορούσε όμως να διακοσμήσει και το σαλόνι του σπιτιού σου, τι θα ήταν αυτό; Κοίτα, οι επιλογές σου θεωρώ ότι είναι λίγο συγκεκριμένες.

Ok, ο Μπιγκ Μπεν είναι ένα σήμα κατατεθέν, αλλά μαζί με τα μαύρα ταξί και τα διώροφα λεωφορεία

είναι κομματάκι δύσκολο να τους βρεις χώρο στο δωμάτιο σου. Το καταλαβαίνεις και μόνος σου πιστεύω. Οπότε τι μας μένει; Ε ναι, οι κόκκινοι ρετρό τηλεφωνικοί θάλαμοι που κοσμούν την βρετανική επικράτεια και αποτελούν σήμα κατατεθέν της Αγγλίας από το 1936.

Μετά από επίσημη ανακοίνωση, λοιπόν της British Telecom, απευθυνόμενη προς όλους τους συλλέκτες του κόσμου -με σχετική άνεση στο πορτοφόλι βέβαια- διατίθενται προς πώληση 60 εμβληματικοί θάλαμοι σε άριστη κατάσταση. Η τιμή τους ανέρχεται στις 1950 λίρες (ελληνιστί 2.392 ευρώ) και παρέχονται δίχως την τηλεφωνική συσκευή τους. Εν ολίγοις, βρετανικός αέρας και φινέτσα στο σπίτι σου. Βιάσου όμως, γιατί προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις πριν γίνουν ανάρπαστοι.

Διαβάστε ακόμα:

* Φθηνά και στο Λονδίνο. Μπορείς!

* “Μένοντας” με τους Beatles

* Το μουσείο της Brit rock

Keywords
Τυχαία Θέματα