Η Ζέτα απαντά για τον Μιχάλη και το Dancing!

«Δεν έχω αποκλείσει ποτέ αυτό το ενδεχόμενο, αλλά ούτε έχω και τη βιασύνη που ίσως έχετε εσείς. Γιατί αλήθεια, θα πρέπει το επόμενο βήμα να είναι ένας γάμος; Δεν το καταλαβαίνω. Μια σχέση μπορεί να είναι γάμος από μόνη της». Αυτή είναι η απάντηση της Ζέτας Μακρυπούλια στην ερώτηση «γιατί δεν παντρεύεται με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη».

Με στυλ… Μέριλιν Μονρο, για τις ανάγκες της φωτογράφησης η ηθοποιός τόνισε πως «δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα διαφοροποιούσε

τη ζωή μου ένας γάμος»!

Απαντώντας στις φήμες και τα δημοσιεύματα περί υπέρογκης αμοιβής της από το Dancing, η ηθοποιός δήλωσε πως «καταρχήν, θέλω να σας πω, ότι όταν έγινε η πρώτη αναβολή του Dancing τον Μάρτιο, δεν είχα καν δεχτεί κάποια οικονομική πρόταση από τον ΑΝΤ1. Έγραφαν ήδη για τις υπερβολικές απαιτήσεις μου, ενώ δεν γνώριζαν πως την ημέρα που λήφθηκε η απόφαση της αναβολής, ήταν η μέρα που θα δεχόμουν την οικονομική πρόταση από το κανάλι για την αμοιβή μου. Όταν έφτασα στο ραντεβού μου, ο Γιάννης Λάτσιος μου ανακοίνωσε ότι το show αναβλήθηκε λόγω περικοπών στο μπάτζετ».

Βέβαια, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Hello, η ίδια δεν ξεκαθάρισε αν θα βρεθεί ξανά στο πλατό της εκπομπής: «Το Dancing θα γίνει και θα το δείτε σίγουρα στις οθόνες σας. Αυτό μονάχα μπορώ να σας απαντήσω!».

Keywords
Τυχαία Θέματα