Η ζωή του μεγαλύτερου παίκτη όλων των εποχών και μάγου Πελέ γίνεται ταινία

Κάθε φίλαθλος του ποδοσφαίρου έχει σπαταλήσει πάνω από 90 λεπτά (μαζί με τις καθυστερήσεις!) μοιράζοντας τις σκέψεις του με ομοϊδεάτες σχετικά με το ποιος ποδοσφαιριστής είναι ο καλύτερος στον κόσμο: Πελέ, Μαραντόνα, Μπεστ ή Μέσι;

Η Imagine Entertainment μαζί με τη Seine Pictures, δίνουν την απάντηση, εναποθέτοντας τη σημαία ψηλά στον ιστό της και ανακοινώνοντας μια νέα βιογραφική

ταινία του «καλύτερου παίκτη που έζησε ποτέ».

Και το όνομα αυτού, Πελέ! Το έργο υπογράφεται και σκηνοθετείται από τους Μάικλ και Τζεφ Ζίμπαλιστ (η προηγούμενη ταινία του, «The Two Escobars», ήταν υποψήφια για βραβείο ΕΜΜΥ).

Η ταινία, που βρίσκεται σε προπαρασκευαστικό στάδιο, σκιαγραφεί την ιστορία της ανέλιξης του Πελέ από μια φτωχή φαβέλα στα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά σαλόνια, γίνοντας ένας διεθνής μύθος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και από την εκμάθηση των δεξιοτήτων του με την ομάδα Futebol de Salao στο να οδηγεί τη χώρα του Βραζιλία στην πρώτη της νίκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 1958.

Μάλιστα ο εκτελεστικός παραγωγός της ταινίας είναι έτοιμος να προωθήσει την ταινία στο προσεχές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, που άνοιξε τις πύλες του στις 15 Μαΐου και θα διαρκέσει ως τις 26 Μαΐου.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Αύγουστο του 2013 και ήδη έχουν ξεκινήσει οι σκέψεις σχετικά με το ποιος θα πρέπει να φορέσει τη «χρυσή» φανέλα με το νούμερο 10.

Keywords
Τυχαία Θέματα