Ηλεκτρονικό με μπάλα, μεθύσια και χουφτώματα

Ως απόλυτη ανδρική φαντασίωση πλασάρεται το Lords Of Football καθώς επιτρέπει στον χρήστη του παιχνιδιού να τζογάρει στο καζίνο, να ξεδίνει σε πονηρά πάρτι και να σκοράρει στα γήπεδα.

Διχάζει την κοινωνία των ηλεκτρονικών παιχνιδιών το game που πλασάρει ως ιδανικό lifestyle κάθε ταγμένου οπαδού της Premier League τα ξενύχτια, τα γκολ,

τη ρουλέτα και τα one night stands.

Ο χρήστης του Lords Of Football καλείται να επιλέξει τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή και να διαχειριστεί τη ζωή του, ξεκινώντας από το πορτοφόλι και φτάνοντας ως την κρεβατοκάμαρά του.

Αν μάλιστα ο ποδοσφαιριστής το παρακάνει με τις καταχρήσεις, η απόδοσή του στο γήπεδο πέφτει κατακόρυφα, γεγονός που έχει αντίκτυπο στην ομάδα και στις σχέσεις με τους συμπαίκτες του. Αν, όμως, καταφέρει να τρέφει τον εγωισμό του, να ικανοποιεί τις ηδονές του και να σκοράρει σε κάθε ματς, τότε γίνεται ο πιο διάσημος κι αγαπητός απ΄όλους.

Στο παιχνίδι έχουν ρόλο και τα media καθώς εάν ο κανονιέρης σου είναι κάθε μέρα είδηση με την κακή ένοια θα ενοχλήσει τον προπονητή ενώ εάν είναι είδηση με την καλή ένοια θα ενοχλήσει τυχόν ζηλόφθονες συμπαίκτες.

Πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι «προσομείωσης» με τον τρόπο ζωής ενός σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου και ανεξάρτητα από τους ηθικούς προβληματισμούς, χιλιάδες ποδοσφαιρόφιλοι το περιμένουν ήδη με αγωνία κι έχουν κάνει… τις κρατήσεις τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα