Η σεξουαλική ζωή του Μικ Τζάγκερ σε χάρτη!

18:36 2/8/2012 - Πηγή: KoolNews

Από την Κάρλα Μπρούνι ως τον Ντέιβιντ Μπάουϊ και από την Μαντόνα ως την αδερφή της Βασίλισσας Ελισάβετ, ο frontman των Rolling Stone υπήρξε ακούραστος εραστής. Και πού να δεις τι γίνεται όταν ο σεξουαλικός χάρτης του Τζάγκερ διασταυρωθεί με της Αντζελίνα Τζολί!

Σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο ψήγμα αλήθειας πίσω από την σκέψη ότι τη στιγμή που κάνεις σεξ με κάποιον πρακτικά κάνεις σεξ και με όσους κι όσες είχε εκείνος κοιμηθεί στο παρελθόν, ο Μικ Τζάγκερ όταν ξάπλωσε στο κρεβάτι με την Αντζελίνα Τζολί έγραψε ιστορία, στην κυριολεξία.

Ο χάρτης των ερωτικών συντρόφων τους είναι ίσως το πιο ζηλευτό κι αξεπέραστο τρόπαιο που θα μπορούσε να κρεμάσει κανείς πάνω από το τζάκι του!

Όσο για την διαπίστωση ότι στον χάρτη σημειώνονται οι πιο επώνυμοι κι όχι οι χιλιάδες groupies που παρέλασαν από τα κρεβάτια αυτών των δύο αστέρων της show biz… τι να πει κανείς Άβυσσος!

Δείτε προσεκτικά τον χάρτη που σχεδίασε ο βιογράφος του Μικ Τζάγκερ, Ντέιβιντ Τόμας (ότι η Μπέτι Μίντλερ έκανε τρίο το 1974 στη Νέα Υόρκη με τον Τζάγκερ και τον Μπάουϊ… ασχολίαστο!):

Keywords
Τυχαία Θέματα