Και οι 100 είναι υπέροχοι

Για 9η φορά το περιοδικό TIME κυκλοφόρησε τη λίστα του με τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους του κόσμου. Και με μια γρήγορη ματιά θεωρούμε ότι το αξίζουν και οι 100!

Ζούμε σε μια εποχή που οι λίστες είναι must. Για αυτό και θα δεις λίστες από τις 100 πιο sexy γκόμενες, μέχρι τις μεγαλύτερες γκάφες στα βραβεία Όσκαρ. Όμως η συγκεκριμένη αξίζει όσο λίγες. Τόσο επειδή

τη βγάζει το περιοδικό TIME, αλλά και επειδή σπάνια πέφτει έξω στις επιλογές των προσώπων του.

Έτσι, σήμερα Πέμπτη 19/4, κυκλοφόρησε για 9η φορά το ειδικό τεύχος που είναι αφιερωμένο στους 100 Πιο Επιδραστικούς Ανθρώπους του Πλανήτη. Φέτος έχει διαλέξει προσωπικότητες από 37 χώρες (περισσότερες από κάθε άλλη φορά) και φυσικά από όλους τους χώρους. Όσο για την άτυπη πρώτη θέση στην ψηφοφορία του TIME; Οι Anonymous, που κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις με τις χακεριές τους και τα κοινωνικοπολιτικά μηνύματά τους.

Εκτός από τους Anonymous άλλα πρόσωπα που βρίσκεις είναι οι Barack Obama (πρόεδρος των ΗΠΑ), Adele (τραγουδίστρια), Lionel Messi (ποδοσφαιριστής), Hillary Clinton (πολιτικός), Tim Cook (CEO της Apple), Novak Djokovic (τενίστας), Pippa Middleton (αδερφή της πριγκίπισσας της Αγγλίας), Rihanna (τραγουδίστρια), Ali Ferzat (πολιτικός σκιτσογράφος), E.L. James (συγγραφέας). Για να δεις όλη τη λίστα στο TIME μπες εδώ.

Διαβάστε ακόμα:

* Μια φωτογραφία, ένα Pulitzer

* Η ιστορία πίσω από τις φωτογραφίες

* Ο γύρος του κόσμου σε 5 λεπτά (vid)

Keywords
Τυχαία Θέματα