Κασιδιάρης: Στιβαρός και 800 κιλά ο Βενιζέλος, αντέχει να είναι ανδρείκελο του Σαμαρά [βίντεο]

Ρεσιτάλ έδωσε για άλλη μία φορά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, στην διαδικτυακή εκπομπή του κόμματος, καθώς και αυτήν την φορά, έβρισαν πολιτικά πρόσωπα, ενώ έκαναν λόγο για διώξεις που δέχεται το εθνικιστικό κόμμα, με πιέσεις από το εξωτερικό.

Μαζί με τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο εξαπέλυσαν επιθέσεις κατά πάντων ενώ προκάλεσαν το πολιτικό σύστημα να τους διώξουν για

το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας, γιατί όπως είπε και ο Ηλίας Κασιδιάρης, τότε η Χρυσή Αυγή θα γίνει γρήγορα πρώτο κόμμα.

Ο εκπρόσωπος τύπου του εθνικιστικού κόμματος αποκάλυψε πως πήρε χρήματα από το εφάπαξ του πατέρα του προκειμένου να ξεπληρώσει τα 50.000 ευρώ που απαιτούνταν για την εγγύησή του για να αφεθεί ελεύθερος.

Στην συνέχεια οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής εκτόξευσαν ύβρεις κατά πάντων. Ο Ηλίας Κασιδιάρης χαρακτήρισε τον Ευάγγελο Βενιζέλο ανδρείκελο και δεκανίκι του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, προσθέτοντας πως «είναι έτσι στιβαρός, 800 κιλά και κρατάει καλά ».

Οι επιθέσεις κατά πολιτικών δεν σταμάτησαν εκεί καθώς στην συνέχεια στο στόχαστρο των Χρυσαυγιτών μπήκε ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως, Νίκος Δένδιας τον οποίον και χαρακτήρισαν «βλάκα», ενώ γελώντας είπαν πως «δεν την παλεύει».

Παράλληλα αποκάλυψαν πως το ερχόμενο Σάββατο θα βγουν στην δημοσιότητα μηνύματα των προφυλακισθέντων Χρυσαυγιτών, Νίκου Μιχαλολιάκου, Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού, ενώ αμφισβήτησαν τις δημοσκοπήσεις λέγοντας πως είναι στημένες καθώς η Χρυσή Αυγή δεν έχει σημειώσει, όπως είπαν, πτώση, αλλά παραμένει τρίτο ίσως και δεύτερο κόμμα.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Τυχαία Θέματα