Κέλι Όσμπορν: Το σώμα μου δεν είναι τέλειο αλλά το αγαπώ

Πάλεψε με την κατάθλιψη και τη χαμηλή αυτοεκτίμηση αλλά τελικά κατάφερε να βγει νικήτρια.

Η νεαρή σταρ φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Self και μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο αφοσιώθηκε στο στόχο της, ώστε να μπορέσει να ξεφορτωθεί τα περιττά κιλά της.

«Έκανα λάθη, πολλά λάθη, τόσο με τα ναρκωτικά όσο και με το ότι άφησα τον εαυτό μου. Δεν είμαι τέλεια αλλά αυτή είμαι. Όπως και το σώμα μου, αλλά το αγαπώ. Δεν θα ήθελα όμως με τίποτα να είμαι τέλεια. Είναι ειλικρινά πάρα πολύ βαρετό».

Η Κέλι κατάφερε

να χάσει κιλά κάνοντας γιόγκα, πιλάτες, πρόγραμμα αντοχής και αρκετό χούλα-χουπ! «Έδειχνα πραγματικά γελοία στο ντύσιμο, αλλά τουλάχιστον ήταν διασκεδαστικό!», δήλωσε η σταρ.

Η κόρη του Όζι άλλαξε μέχρι και το διατροφικό της πρόγραμμα, εξαφανίζοντας φαγητά όπως οι πίτσες από το καθημερινό της διαιτολόγιο. Όσον αφορά τους ανθρώπους που θέλουν να μοιάσουν σε διάσημους σταρ, η Κέλι δήλωσε στο περιοδικό.

«Ακόμη και να θες να μοιάσεις στην Τζένιφερ Λόπεζ ή στην Αντζελίνα Τζόλι δεν πρόκειται να τα καταφέρεις. Οπότε καλύτερα να σταματήσεις να γκρινιάζεις και να δουλέψεις με αυτό που έχεις!», δήλωσε η σταρ.

«Δούλεψα σκληρά για να αλλάξω και θέλω να συνεχίσω».

Keywords
Τυχαία Θέματα