Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η απάντηση-μπηχτή για τη συμμετοχή της στο Dancing

Η διάσημη ηθοποιός και τραγουδίστρια απάντησε σε όσους σχολίασαν αρνητικά την συμμετοχή της στο Dancing On Ice και δεν δίστασε να πετάξει και…τις μπηχτές της!

Μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook, η ηθοποιός έγραψε τα παρακάτω:

«Όταν αποφάσισα να πάρω μέρος στο Dancing with the stars

ο πιο βασικός λόγος ήταν γιατί βρισκόμουν στη δύσκολη θέση που βρίσκονται πολλοί συνάδελφοί μου σήμερα, να έχω μείνει χωρίς δουλειά. Παρόλα αυτά αποδείχτηκε υπέροχη εμπειρία από πάρα πολλές πλευρές. Τότε, κάποιοι συνάδελφοι που είχαν την τύχη-προνόμιο να δουλεύουν ακριβώς εκεί που ήθελαν, χρησιμοποίησαν τα κουτσομπολίστικα ΜΜΕ για να κρίνουν με χυδαίο τρόπο την επιλογή, όχι μόνο τη δική μου, αλλά και άλλων ηθοποιών που έχουν λάβει μέρος σε ανάλογα show. Σήμερα διαπίστωσα με μεγάλη έκπληξη ότι ένας απ΄ αυτούς έχει θέση στο καινούριο show».

«Δε γέλασα. Σε καμία περίπτωση δε θα χρησιμοποιήσω τα ίδια μέσα. Δε μπορώ όμως να το αφήσω να πέσει κάτω. Λυπάμαι που ήρθες στη θέση μου αγαπητέ… Εύχομαι να καταλάβεις τώρα ότι από όλα τα πράγματα που καταπιάνεται ένας άνθρωπος, μπορεί να βγουν πολλά καλά, όταν τα κάνεις έντιμα. Επίσης εύχομαι να μη χρειαστεί να νοιώσεις την απόρριψη των “καταξιωμένων” συναδέλφων σου.

Α! και αν έχεις το επίπεδο που υποστήριξες τόσο θερμά ένα χρόνο πριν, πες τη γνώμη σου κάπου που δε θα πάρει τη δημοσιότητα που τόσο λαχταράς. Χωρίς εμπάθεια. Απλή αναλογική».

Όπως διαβάζουμε στο gossip-tv, το μήνυμα της Πηνελόπης προορίζεται για συνάδελφο της που συμμετέχει στο Your Face Sounds Familiar, ενώ δεν είναι λίγοι που πιστεύουν ότι ‘‘φωτογραφίζει’’ τον Γεράσιμο Γεννατά.

Άλλωστε ο ηθοποιός έχει εκφραστεί πολλές φορές αρνητικά για παρόμοια σώου.

Keywords
Τυχαία Θέματα