Κουβέλης: Η πρόταση δυσπιστίας αποδυναμώνει τη διαπραγμάτευση της χώρας

Ίσες αποστάσεις κράτησε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης κατά την ομιλία του προς της Ολομέλεια της Βουλής στην συζήτηση που πραγματοποιείται για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε η αξιωματική αντιπολίτευση αφήνοντας αιχμές τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και στους χειρισμούς και τις αποφάσεις της δικομματικής

κυβέρνησης. «Γινόμαστε θεατές μιας δεξιάς και αριστερής ανωριμότητας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φώτης Κουβέλης.

Ο μέχρι πρότινος κυβερνητικός εταίρος Φώτης Κουβέλης υπενθύμισε από το βήμα της Βουλής ότι ο λόγος για την αποχώρηση από την συγκυβέρνηση ήταν το κλείσιμο της ΕΡΤ. «Συγκρουστήκαμε με τη ΝΔ για το «μαύρο» της ΕΡΤ, ήρθαμε σε ρήξη με αυταρχικές επιλογές» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ τονίζοντας επίσης την προσωπική του εκτίμηση ότι η νυν κυβερνητική πλειοψηφία έχει ρήγματα.

Η πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας «αποδυναμώνει τη διαπραγμάτευση της χώρας» σύμφωνα με τον κ. Κουβέλη ενώ κρίνει την κίνηση αυτή έξω από τα κρίσιμα δεδομένα της εποχής. Γι' αυτό και διαμήνυσε την απόφαση του κόμματός του να ψηφίσει «παρών» στη αποψινή ψηφοφορία.

«Ψηφίζουμε «παρών», είναι η μόνη υπεύθυνη στάση, είμαστε «παρόντες» στον αγώνα να μη ληφθούν άλλα μέτρα», κατέληξε ο Φώτης Κουβέλης.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα