Ματωμένος γάμος στη Λάρισα- Όπλο εκπυρσοκρότησε, τραυματίζοντας πολλούς καλεσμένους

Εξωπραγματικές σκηνές πανικού έλαβαν χώρα το βράδυ της Δευτέρας, 26-08-2013, στο Σταθμό Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, όταν κατέφθασαν δεκάδες τσιγγάνοι, μετά από τραγικό ατύχημα σε γαμήλιο γλέντι με όπλο.

Όπως αναφέρει το thessalinews.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στις 21.30 το βράδυ κατά τη διάρκεια γλεντιού, που ακολούθησε τσιγγάνικο γάμο. Κάποια στιγμή, ενήλικος που ήταν από την αρχή η ψυχή του γλεντιού, προσπάθησε να ασφαλίσει το κυνηγετικό του όπλο για προληπτικούς λόγους. Και τότε συνέβη το τραγικό παράδοξο: Το όπλο εκπυρσοκρότησε και τα σκάγια του χτύπησαν

13 από τους καλεσμένους που εκείνη τη στιγμή διασκέδαζαν χορεύοντας. Η νύφη και ο γαμπρός αμέσως άρχισαν να ουρλιάζουν πανικοβλημένοι.

Το θετικό είναι ότι οι 13 τραυματίες, ανάμεσα στους οποίους ήταν και μικρά παιδιά, υπέστησαν επιπόλαια τραύματα. Κανείς από αυτούς δε διατρέχει κάποιο κίνδυνο. Η βοήθεια που τους δόθηκε από το Σταθμού Πρώτων Βοηθειών ήταν άμεση και αποτελεσματική. Γιατροί και νοσηλευτές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να εξετάσουν ενδελεχώς έναν - έναν όλους τους τραυματίες.

Ταυτόχρονα, έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, επί της οδού Γεωργιάδου, οι δεκάδες αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο έδωσαν το δικό τους αγώνα, προκειμένου να συγκρατήσουν συγγενείς και φίλους των τραυματιών, που προσπαθούσαν να εισβάλουν στην είσοδο του νοσοκομείου, αγωνιώντας για την τύχη των δικών τους προσώπων.

Όπως λένε οι πληροφορίες, στο νοσοκομείο παρέμειναν για νοσηλεία ένα αγοράκι δυόμισι ετών, ένα κοριτσάκι τριών ετών και τρεις ενήλικες. Η κατάστασή τους βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Keywords
Αναζητήσεις
διαρκεια γλεντιού γαμου
Τυχαία Θέματα