Μετά το Χιου Τζάκμαν και ο Βίνι Τζόουνς με καρκίνο του δέρματος

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν ηθοποιός κοινοποίησε την είδηση με συνέντευξή του στην εφημερίδα Sun, ότι ο ίδιος και η γυναίκα του διεγνώσθησαν με καρκίνο του δέρματος και έγιναν το δεύτερο γνωστό κρούσμα μετά τον καρκίνο στη μύτη του Χιου Τζάκμαν.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Τσέλσι και της Γουίμπλετον και νυν ηθοποιός, Βίνι Τζόουνς, ανέφερε ότι γύρω στο Φλεβάρη είχε κάνει μια εξέταση, αφού είχε εντοπίσει ένα μικρό εξόγκωμα λίγο κάτω από το μάτι.

Οι γιατροί τότε του

είπαν πως επρόκειτο για μελάνωμα και πρώτη του αντίδραση ήταν να ρωτήσει τους γιατρούς πόσο καιρό το είχε και δεν το είχε αντιληφθεί. Από τον Φεβρουάριο και μετά έχει παρουσιάσει τρία μελανώματα και έχει υποβληθεί σε τρεις επεμβάσεις για την αφαίρεση τους.

«Ο καρκίνος είναι μια άσχημη λέξη να ακούς. Αντιμετώπισα κάποιους από τους μεγαλύτερους αθλητές στο γήπεδο όμως αυτός είναι ο πιο σκληρός και τρομακτικός αντίπαλος».

Η 47χρονη σύζυγός του Tanya αντιμετωπίζει την ίδια ασθένεια ως παρενέργεια της φαρμακευτικής αγωγής που λάμβανε μετά την μεταμόσχευση καρδιάς που είχε κάνει στο παρελθόν, 21 χρόνια πριν.

Ο Jones αποκάλυψε την επιθυμία του να συνεργαστεί με τον ομοιοπαθή Hugh Jackman, ο οποίος είχε το ίδιο πρόβλημα στη μύτη, προκειμένου να ενημερώσουν τον κόσμο για τη σωστή πρόληψη συνδράμοντας από κοινού σε παγκόσμια καμπάνια ευαισθητοποίησης και πρόληψης.

Δημοσίευση by Koolnews.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα