Μετανοείτε! Έρχεται το Sequel του Fight Club

Από το Comic Con στο Σικάγο, ο συγγραφέας του Fight Club, Τσακ Παλάνιουκ, έδωσε τη μεγάλη είδηση. Το best seller βιβλίο του, που μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη και έγινε σημείο αναφοράς για τα 00’s (προβλήθηκε στα τέλη του 1999), θα έχει και συνέχεια.

Ο συγγραφέας αποκάλυψε τα σχέδια του, τη συγγραφή δηλαδή της συνέχειας του πολυδιαβασμένου βιβλίου, που θα έχει τη μορφή κόμικ νουβέλας και θα ξεκινά «10 χρόνια μετά το φαινομενικό τέλος του Τάιλερ Ντάρντεν (το ρόλο ενσάρκωνε ο Μπραντ Πιτ)».

Ο

Παλάνιουκ, μάλιστα, δεν δίστασε να δώσει στη δημοσιότητα κάποια στοιχεία για το νέο του έργο, λέγοντας πως «ο Τάιλερ αφηγείται την ιστορία. “Κρύβεται” μέσα στον Τζακ και είναι έτοιμος να κάνει το come back. Ο Τζακ δεν το γνωρίζει. Η Μάρλα βαριέται, αφού η πλήξη κυριαρχεί στο γάμος τους. Όταν όμως ο Τάιλερ απαγάγει το μικρό αγόρι τους ο Jack σύρεται πίσω, στον κόσμο του «μακελειού».

Ο συγγραφέας συναντάται αυτό το διάστημα με καλλιτέχνες και συγγραφείς των Marvel, DC και Dark Horse, προκειμένου να έχει σφαιρική γνώμη γύρω από τα κόμικ. Ο Παλάνιουκ σκοπεύει να κυκλοφορήσει το sequel το 2015, αφού μέχρι τότε δεσμεύεται με συμβόλαια. Πρώτα, θα κυκλοφορήσει το βιβλίο του «Beautiful You».

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως η ταινία έσπασε τα ταμεία, με εισπράξεις 100 εκ. δολαρίων και έγινε σύμβολο μιας ολόκληρης γενιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα