Μεθυσμένος άνδρας επιτίθεται σε ελέφαντα! [βίντεο]

Ένα αμφιλεγόμενο βίντεο κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου και απεικονίζει έναν μεθυσμένο τουρίστα να επιτίθεται σε έναν ελέφαντα.

Το περιστατικό συνέβη στο Εθνικό Πάρκο Κρούγκερ στην Νότιο Αφρική. Μία ομάδα νεαρών με το ανοικτό αυτοκίνητό τους περνούσαν μέσα από το πάρκο. Κάποια στιγμή είδαν έναν ελέφαντα και σταμάτησαν. Ο ένας από αυτούς σύμφωνα με την Huffington Post, μεθυσμένος κατέβηκε από το όχημα και τον πλησίασε. Δεν δίστασε καθόλου και έτρεξε προς

το μέρος του φωνάζοντας. Μετά από λίγο ο ελέφαντας φοβήθηκε και έφυγε τρέχοντας.

Ωστόσο το βίντεο μόνο αστείο δεν είναι και καταδεικνύει πόσο ευάλωτα είναι τα ζώα μπροστά στις ορέξεις των ανθρώπων. Φιλοζωικές οργανώσεις βλέποντας το βίντεο σε ανακοινώσεις τους επεσήμαναν πως ο ελέφαντας θα μπορούσε να πάθει κάτι πολύ χειρότερο από ένα απλό τρόμαγμα εάν οι νεαροί είχαν άλλες διαθέσεις.

Από την στιγμή μάλιστα όπου ο αφρικανικός ελέφαντας είναι ένα από τα απειλούμενα είδη στην Αφρική τέτοιες συμπεριφορές δεν επιτρέποντα και θα πρέπει να δείχνουμε σεβασμό στα ευγενή αυτά όντα, τονίζουν επίσης οι φιλοζωικές οργανώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα