Μη μιλάς αλλό γι΄ αγαύη – Το Dos Agaves σε προσκαλεί στο μεγαλύτερο Tequila Festival

Το Dos Agaves έκανε την εμφάνισή του δίπλα στο Six Dogs πριν από 2 χρόνια και κάτι και από την πρώτη στιγμή δημιούργησε μια ισχυρή βάση φανατικών της τεκίλα, που αποτέλεσε και το μότο του, άλλωστε το όνομά του σημαίνει δύο (σταγόνες) αγάυης, που είναι ουσία που παίρνουν από τον κάκτο και χρησιμοποιούν στην παρασκευή του μεξικάνικου ποτού. Με το Hecho en Mexico

να είναι διάχυτο στο χώρο και την τεκίλα να είναι το κυρίαρχο συστατικό, έχετε την ευκαιρία να μυηθείτε στα μυστικά της σιέστας και της ζωής στην Άγρια Δύση.

Η μουσική κινείται σε τζαζ, σουίνγκ και ροκαμπίλι μονοπάτια με πιο καλιφορνέζικους τόνους, ενώ σίγουρα τις εντυπώσεις κλέβουν τα ποτήρια-βάζα για το νερό.

Εδώ θα βρείτε ενενήντα ετικέτες σε τεκίλα και mezcal -αυτή με το σκουληκάκι μέσα-. Επίσης, θα ανακαλύψετε μοναδικά είδη τεκίλας όπως Blanco, reposado, premium, της οποίας η τιμή αγγίζει τα 500 ευρώ το μπουκάλι.

Και αν δεν είστε φαν της τεκίλας έχει μία τεράστια ποικιλία από cocktails όπως τα vanilla smash με vodka, λεμόνι και σιρόπι βανίλιας και margarita με ρόδι ή σοκολάτα. Αυτό που πρέπει να δοκιμάσετε οπωσδήποτε είναι το La Bandera, ένα τριπλό σφηνάκι, με λευκή τεκίλα, χυμό λεμόνι και καυτερή σος τομάτας.

Τequila festival

Από τις 14 έως και τις 24 Νοεμβρίου το αγαπημένο bar στο Μοναστηράκι θα παρουσιάζει καθημερινά μια διαφορετική πρόταση σε τεκίλα. Η είσοδος στο tequila festival είναι ελεύθερη, και κάθε μία από τις 5 προτάσεις σε cocktail θα κοστίζει ειδικά τις συγκεκριμένες ημέρες από 6 ευρώ. Δεν θα λείπουν φυσικά τα απαραίτητα... συνοδευτικά καθώς θα σερβίρονται πιάτα με quesadilla και burrito, τραγανά taco και άλλες μεξικάνικες γεύσεις. 1 από 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Ιnfo: Αβραμιώτου 12, Μοναστηράκι, τηλ. 6955 587757

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα