«Μια κανονική μέρα» ξανά στο Θέατρο Αλκμήνη

Η Ράνια Σχίζα επαναλαμβάνει το μονόλογο της Κατερίνας Γιαννάκου σε σκηνοθεσία Μαριάννας Κάλμπαρη, στο θέατρο Αλκμήνη, από 1 Μαρτίου κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 19.00.

Μια Ελληνίδα νοικοκυρά και μητέρα δύο κοριτσιών βλέπει το Euro 2004 και δακρύζει από συγκίνηση στο μπαλκόνι της, ακούγοντας τα κορναρίσματα στη Μεσογείων. Ούτε δέκα χρόνια μετά, μια κανονική μέρα, η δική της κανονική ζωή διακόπτεται βίαια.

Ο σύζυγός της και πατέρας των παιδιών της αυτοκτονεί λόγω χρεών. Εκείνη μένει πίσω,

μόνη με τις κόρες της να αντιμετωπίσει το γιατί, το θυμό, την ενοχή, το στίγμα, τα χρέη. Και κάπως έτσι, έστω κι αργά, μαθαίνει να παλεύει για την κάθε μέρα, ζώντας όχι με εκείνα που έχασε αλλά με εκείνα που κάθε μέρα βρίσκει…

Στον οδυνηρά επίκαιρο, αλλά και αναπάντεχα λυτρωτικό μονόλογο της Κατερίνας Γιαννάκου για τη μάχη του σύγχρονου ανθρώπου με τα σημεία και τα τέρατα των καιρών επιστρέφει η Ράνια Σχίζα, μετά την επιτυχημένη παρουσίασή του τη σεζόν 2013-2014 σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Σύρο. Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Μαριάννας Κάλμπαρη, θα ανέβει από 1η Μαρτίου στη σκηνή του Θεάτρου Αλκμήνη για να μας μιλήσει για την άνιση αναμέτρηση του ανθρώπου με το οικονομικό αδιέξοδο, αλλά και για το απρόσμενο σθένος της ψυχής που ξαναγεννιέται από τις στάχτες της.

The post «Μια κανονική μέρα» ξανά στο Θέατρο Αλκμήνη appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα