Μυρίζει μπαρούτι στο ΠΑΣΟΚ – Πινγκ πονγκ ανακοινώσεων από Παπανδρέου – Βενιζέλο

Μπαρούτι μυρίζει στην Ιπποκράτους μετά τη συνάντηση του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, με τον πρώην πρόεδρο του Κινήματος, Γιώργο Παπανδρέου, για τη μαύρη τρύπα στα ταμεία του κόμματος.

Μετά το τέλος του τετ α τετ, πρώτος ο Γιώργος Παπανδρέου

εξέδωσε ανακοίνωση.

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται εξοργισμένος με τις διαρροές μέσα από το ΠΑΣΟΚ και σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε τις χαρακτήρισε “απαράδεκτες, άθλιες και ανήθικες” ενώ σημειώνει με νόημα πως “το κλίμα που έχει δημιουργηθεί, διαλύει το ΠΑΣΟΚ και αυτό δεν μπορεί να γίνει ανεκτό”.

Άμεση ήταν η απάντηση της Ιπποκράτους, που εξέδωσε με τη σειρά της ανακοίνωση-απάντηση. “Τη συνάντηση ζήτησε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, που έθεσε στην διάθεση του κ. Παπανδρέου αναλυτικό φάκελο των υπηρεσιών του ΠΑΣΟΚ με την εικόνα της οικονομικής κατάστασης του κόμματος και ιδίως με την εξέλιξη του δανεισμού, των εσόδων και των δαπανών, την περίοδο 2003-2011”, αναφέρει στην ανακοίνωση και συνεχίζει σε υψηλούς τόνους… “Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε στον κ. Παπανδρέου ότι η σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δεν ασχολείται με διαρροές, υπαινιγμούς και χυδαίες συκοφαντίες”.

Επίσης, στην ίδια ανακοίνωση της Ιπποκράτους αναφέρει πως “ο κ. Βενιζέλος παρότρυνε τον κ. Παπανδρέου, εφόσον θεωρεί ότι θίγεται από διάφορα δημοσιεύματα, να προσφύγει στη δικαιοσύνη”.

Νωρίτερα, στην ανακοίνωση του Γιώργου Παπανδρέου γινόταν λόγος για προσφυγή στη δικαιοσύνη, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως “όσοι συνεργούν στην παραγωγή και αναπαραγωγή των ανήθικων χαλκευμένων διαρροών και των ψευδών, θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη”.

Keywords
Τυχαία Θέματα