ΝΕΑ: Η Γιάννα Αγγελοπούλου πάει -ξανά- για τον δήμο της Αθήνας

11:49 1/7/2013 - Πηγή: KoolNews

Την διεκδίκηση του Δήμου Αθηναίων από την Γιάνννα Αγγελοπούλου περιγράφει μέσω παρασκηνίου ο Γιώργος Παπαχρήστος στην στήλη του, Στίγμα, στην εφημερίδα τα ΝΕΑ.

Ο δημοσιογράφος αναφέρει πως γνωστός που ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις την περασμένη Πέμπτη έκανε δεξίωση στο σπίτι του και κάλεσε δημοσιογράφους του λεγόμενου lifestyle. Μία από τις δημοσιογράφους έφυγε από την δεξίωση σύμφωνα με τον Γιώργο Παπαχρήστου

με την εντύπωση πως η κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου πιθανόν να ασχοληθεί με την πολιτική και δη με τον δήμο της Αθήνας.

Ο Γιώργος Παπαχρήστου γράφει:

Μαθαίνω ας πούμε ότι την περασμένη Πέμπτη το βράδυ στο σπίτι γνωστού... νταβλαδόρου που ασχολείται με τις δημόσιες σχέσεις στην περιφέρεια Μυκόνου, Πάρου, Σαντορίνης και Κηφισιάς φυσικά, έδωσε δεξίωση και κάλεσε... δημοσιογράφους. Οχι όμως από τη στρατιά εκείνων που «φρόντιζε» την περίοδο που ήταν επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής για τους Ολυμπιακούς της Αθήνας (για να της «φροντίζουν» το προφίλ και εκείνοι με τη σειρά τους), αλλά δημοσιογράφους του λεγόμενου «lifestyle» ρεπορτάζ. Είναι κακό αυτό; θα ρωτήσει κάποιος.

Κακό δεν το έλεγες, αν δεν συνοδευόταν από επίμονες - μα πολύ επίμονες - πληροφορίες ότι η κυρία Γιάννα καίγεται να επιστρέψει στην πολιτική επικαιρότητα. Φίλη μου που κλήθηκε στη δεξίωση του... νταβλαδόρου έφυγε με την εντύπωση ότι «ετοιμάζεται» (η κυρία, όχι ο διοργανωτής του event). Ολο για το πόσο την απασχολεί η κατάσταση στη δημόσια ζωή και στη χώρα, του έλεγε...

Ρώτησα διαφόρους και, ω ναι, μπορούμε να το κοινολογήσουμε πια, Drama Queen επιθυμεί τρελά να διεκδικήσει τον Δήμο της Αθήνας.

- Υποψήφια με ποιο κόμμα; ρώτησα.

- Με τον ΣΥΡΙΖΑ κατά πάσα πιθανότητα, μου απάντησε κάποιος που παλιά ήταν στη «δούλεψή» της.

- Μα έχει άκρες με τον ΣΥΡΙΖΑ; ξαναρώτησα.

Με αντιμετώπισε περίπου απαξιωτικά. Μου θύμισε τις σχέσεις του γιου της με το κόμμα της χαράς και την πολυποίκιλη «βοήθεια» που παρείχε η ίδια προεκλογικά, αλλά και μετεκλογικά στο κόμμα. Υστερα ενέπλεξε και το ταξίδι του Τσίπρα στις Ηνωμένες Πολιτείες (τα ραντεβού που έκανε, τις ομιλίες που πραγματοποίησε). Κατά τον συνομιλητή μου είχε παράσχει σημαντική βοήθεια στον πρόεδρο Αλέξη να πραγματοποιηθούν όλα αυτά.

Είκοσι επτά χρόνια πριν

Ανεξάρτητα από το πώς θα καταλήξει αυτή η ιστορία, οφείλω να καταθέσω εδώ τη μαρτυρία μου για το ξεκίνημα της κυρίας. Εν έτει 1986, μου την έστειλε στο γραφείο, στα «ΝΕΑ», ο τότε πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Νώντας Ζαφειρόπουλος για να γνωρίσω «έναν νέο άνθρωπο που διψάει να γίνει πολιτικός και θα είναι υποψήφια με τον Μιλτιάδη Εβερτ για τον Δήμο της Αθήνας». Θυμάμαι πράγματι μια νεαρή δικηγόρο, με το ταγεράκι και την τσαντούλα της, να έρχεται σεμνά σεμνά στην εφημερίδα, να βγάζει από την τσαντούλα της κάτι φακελάκια με βασιλικό και να μας τα μοιράζει. Ηταν το εύρημά της για να περάσει στις παραπολιτικές στήλες των εφημερίδων και να γίνει κάπως γνωστή.

Από την εποχή της νεαρής με το τσαντάκι στα χέρια που γυρνούσε τις εφημερίδες έχουν περάσει 27 χρόνια. Γιατί θέλει σώνει και καλά να... ξανασώσει την Αθήνα δεν το έχω καταλάβει. Αλήθεια...

(Αλλά εδώ την έχουν «σώσει» άλλοι κι άλλοι θα μου πεις, η Γιάννα σε μάρανε;)

Keywords
Τυχαία Θέματα