Νύφη σκοτώθηκε με ταχύπλοο λίγες μόλις μέρες πριν παντρευτεί [εικόνες]

Τραγικό θάνατο βρήκε μία μέλλουσα νύφη η οποία έκανε βόλτα με ταχύπλοο, αφού μετά από σφοδρή σύγκρουση σε φράγμα, έχασε την ζωή της και μαζί της πέθανε ο κουμπάρος της. Στο δυστύχημα τραυματίστηκαν άλλοι τέσσερις επιβαίνοντες.Το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Πλερμόντ της Νέας Υόρκης πάνω στο ταχύπλοο «Stingray». Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο λόγω μέθης και συγκρούστηκε σφοδρά με το υπό κατασκευή φράγμα του ποταμού Χάντσον.

Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο τέσσερα άτομα, ενώ τα διασωστικά συνεργεία που έσπευσαν αμέσως στον τόπο του ατυχήματος,

ξεκίνησαν αμέσως τις έρευνες για τον εντοπισμό των δύο ατόμων που εκσφενδονίστηκαν, της μέλλουσας νύφης και του κουμπάρου του ζευγαριού. Το τραγικό δυστύχημα προκάλεσε το θάνατο της Λίντσεϋ Στιούαρτ, το πτώμα της οποίας βρέθηκε από το λιμενικό σώμα της περιοχής την επόμενη μέρα. Η Στιούαρτ ετοιμαζόταν να παντρευτεί και η βόλτα με το ταχύπλοο «Stingray» ήταν μια από τις τελευταίες βόλτες με τον μέλλοντα σύζυγό της πριν το γάμο τους.

1 από 16 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Ο αρραβωνιαστικός της άτυχης κοπέλας, Μπράιαν Μποντ, κατόρθωσε να παραμείνει στο «Stingray», καθώς μπόρεσε να στηριχθεί από τις λαβές που βρίσκονταν δίπλα στο κάθισμά του, με αποτέλεσμα να υποστεί μόνο μερικά επιπόλαια τραύματα. Ο μέλλων κουμπάρος του ζευγαριού, Μαρκ Λέννον, που επίσης επέβαινε στο μοιραίο ταχύπλοο, εκτοξεύθηκε κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης και βρέθηκε επίσης νεκρός. Οι έρευνες που διεξήχθησαν αμέσως μετά τη σύγκρουση ενοχοποίησαν τον οδηγό του ταχύπλοου, Τζότζο Τζον, ο οποίος συνελήφθη από τις αρχές της Νέας Υόρκης. Ο Τ. Τζον υπέστη αλκοτέστ, το οποίο έδειξε πως οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Φωτογραφίες: Splashnews

Keywords
Τυχαία Θέματα