Ο Dr. House επιστρέφει “χειρότερος”!

Με ποιο ρόλο θα επιστρέψει κινηματογραφικά ο Hugh Laurie…

Φαίνεται πως η κακία τον…τραβά. Ο λόγος για τον ηθοποιό Hugh Laurie, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, θα λάβει μέρος στην ταινία “Robocop”,υποδυόμενος τον κακό της υπόθεσης.

Μετά τον ιδιαίτερα καυστικό χαρακτήρα του στη σειρά “House M.D”, η οποία τον έκανε γνωστό στο παγκόσμιο κοινό, ως Dr. Gregory House, ετοιμάζεται να υποδυθεί

τον κακό στο remake της επιτυχημένης ταινίας του 1987, “Robocop”. Πρόκειται για τον ρόλο του πάμπλουτου και πανούργου διευθύνοντα συμβούλου της Omnicorp, της εταιρείας που δημιούργησε τον Robocop, έναν αστυνομικό, ο οποίος σκοτώνεται εν ώρα καθήκοντος και ξανάρχεται στη ζωή μετά από παρέμβαση της εταιρείας Omnicorp ως μισός άνθρωπος-μισός ρομπότ.

Η ταινία πρόκειται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Αύγουστο του 2013, ενώ τα γυρίσματα ξεκινούν το Σεπτέμβρη στο Τορόντο του Καναδά. Μαζί του θα συμπρωταγωνιστήσουν οι Joel Kinnaman, στον ομώνυμο ρόλο, ο Samuel L Jackson και ο Gary Oldman. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Βραζιλιάνος, José Padilha, γνωστός για την σκηνοθεσία του στην αστυνομική σειρά “Rio, eu te amo”.

Keywords
Τυχαία Θέματα