Ο αδερφός του πατέρα ξέκανε όλη του την οικογένεια!

13:52 7/9/2012 - Πηγή: KoolNews

Οι μυστικές υπηρεσίες της Βρετανίας παρακολουθούσαν τον Σαάντ Αλ Χίλι που εκτελέστηκε μαζί με όλη του την οικογένεια και έναν περαστικό ποδηλάτη στη Γαλλία. Σώθηκαν τα δύο ανήλικα κοριτσάκια του. Το ένα επειδή το πλάκωσε το πτώμα της μάνας του και δεν το είδαν οι εκτελεστές.

Συγκλονισμένη η παγκόσμια κοινή γνώμη παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την περίεργη υπόθεση του τετραπλού φονικού κοντά στη λίμνη Ανεσί της Γαλλίας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες

πληροφορίες οι επαγγελματίες δολοφόνοι είχαν σκοπό να εκτελέσουν μόνο τον 50χρονο Ιρακινό επιχειρηματία Αλ Χίλι αλλά επειδή δεν ήθελαν να αφήσουν πίσω τους μάρτυρες σκότωσαν με δύο σφαίρες στο κεφάλι τη 47χρονη σύζυγό του Ικμπάλ, την πεθερά του και τον 45χρονο διερχόμενο ποδηλάτη, ο Σιλβάν Μολιέρ, ο οποίος ήταν πατέρας τριών παιδιών. Τραυμάτισαν επίσης πολύ σοβαρά το 8άχρονο κοριτσάκι του, Ζαϊνάμπ, ενώ δεν είδαν την 4χρονη αδερφή της, Ζεένα. στο πίσω κάθισμα επειδή την έκρυβε το πτώμα της μητέρας τους. Το παιδί έμεινε ακίνητο οκτώ ολόκληρες ώρες και τώρα νοσηλεύεται σε κατάσταση έντονου σοκ.

Η Daily Mail αναφέρει ότι τα πρώτα λόγια του παιδιού ήταν «πού είναι η μαμά μου; Θέλω τη μαμά μου» ενώ αργότερα, όταν οι ψυχολόγοι που την παρακολουθούν κατάφεραν να της «πάρουν» μερικές κουβέντες, είπαν ότι το παιδί δεν ήταν σε θέση να ξεχωρίσει «τους καλούς από τους κακούς». Το τετράχρονο κοριτσάκι που επέζησε της σφαγής εξετάστηκε εκ νέου χθες βράδυ χωρίς να δώσει «πολύ περισσότερες λεπτομέρειες», δήλωσε σήμερα ο Ερίκ Μαγιό, εισαγγελέας του Ανεσί στην ανατολική Γαλλία και εξήγησε: «Εξετάστηκε χθες βράδυ, δεν έδωσε πολύ περισσότερες λεπτομέρειες, για τις κραυγές (που άκουσε), αυτόν τον φόβο, αυτή τη θέληση να κρυφτεί. Πρέπει να αποσπάσουμε με ιδιαίτερη προσοχή τις δηλώσεις από αυτό το ψυχικά τραυματισμένο κοριτσάκι».

Όσον αφορά την επτάχρονη αδελφή της που τραυματίστηκε βαριά στο κεφάλι, «υποβλήθηκε σε νέα εγχείρηση και πηγαίνει καλύτερα. Η κατάστασή της δεν εμπνέει πλέον μεγάλη ανησυχία, είναι εκτός κινδύνου», πρόσθεσε.

Ο Αλ-Χίλι είχε γεννηθεί στο Ιράκ και αποδείχθηκε ότι οι μυστικές υπηρεσίες της Βρετανίας, της χώρας όπου διέμενε εδώ και πολλά χρόνια, γνώριζαν καλά το όνομά του εδώ και 20 χρόνια ενώ στη διάρκεια του Πολέμου του Κόλπου ήταν υπό παρακολούθηση. Η οικογένεια κατοικούσε σε πανάκριβη μονοκατοικία του Σάρεϊ και ήταν ιδιαίτερα ευκατάστατη. Στη Βρετανία έφτασε στη δεκαετία του 1970, όπου άρχισε και ολοκλήρωσε τις πανεπιστημιακές του σπουδές.

Το 2003, όταν ΗΠΑ και Βρετανία εισέβαλαν στο Ιράκ, οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίας έκαναν επί βδομάδες έρευνες στο σπίτι του στην Αγγλία, είπαν γείτονές του στην Daily Mail. Πληροφορίες τον θέλουν μάλιστα να έχει εκτελέσει και χρέη κατασκόπου ενώ πολύ περίεργη εμπλοκή στην υπόθεση έχει ο αδερφός του για τον οποίο ακούστηκε η πληροφορία ότι είναι βασικός ύποπτος των δολοφονιών. Οι ντέντεκτιβ της γαλλικής αστυνομίας εξετάζουν και την εκδοχή μιας χρηματικής αντιδικίας μεταξύ του Σάαντ αλ-Χίλι και του αδελφού του, ανακοίνωσε ο ει

Keywords
Τυχαία Θέματα