Ο Φεβρουάριος των βραβείων

09:40 1/2/2012 - Πηγή: KoolNews

Arctic Monkeys ή Kasabian; Ιδού η απορία, που θα μας λυθεί στις 29 Φεβρουαρίου, όταν και θα πραγματοποιηθούν τα NME Awards.

Από τον Φροίξο Φυντανίδη

Ναι, το ξέρω πως όταν αυτή την περίοδο λες “βραβεία” το μυαλό των περισσοτέρων πάει στα Oscar. Και λογικό θα μου πεις, καθώς εκεί υπάρχουν κόκκινα χαλιά, σταρς και πολλά φλας. Ωστόσο υπάρχουν και άλλα βραβεία μέσα στο

Φεβρουάριο, όπως τα μουσικά NME Awards.

Έτσι χθες το βράδυ ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα φετινά NME Awards, που θα πραγματοποιηθούν στις 29 Φεβρουαρίου στο O2 Academy Brixton. Οι Arctic Monkeys όπως όλα δείχνουν θα είναι οι μεγάλοι νικητές καθώς έχουν 7 υποψηφιότητες, οι Kasabian, Florence & The Machine και Muse κυνηγούν 3 βραβεία, ενώ με μια λιγότερη υποψηφιότητα ακολουθούν οι Horrors, Hurts και Vaccines.

Πάντως βλέποντας μία στα γρήγορα τη λίστα, οι μεγάλες μάχες θα δοθούν ανάμεσα σε Arctic Monkeys και Kasabian στην κατηγορία “Καλύτερο Βρετανικό Συγκρότημα”, ενώ για το “Καλύτερο Νέο Συγκρότημα” οι Vaccines με την Lana Del Rey θα έχουν τη δική τους μάχη – με τη νέα λολίτα της μουσικής μάλλον να το τσιμπάει το βραβείο γιατί τα αγγλάκια την αγαπάνε πολύ!

Μάλλον εύκολα η Adele θα πάρει το βραβείο του “Καλύτερου Solo Μουσικού”, ενώ σαν να το βλέπω το φιλμ “Harry Potter And The Deathly Hallows Part 2” να ανακηρύσσετε ως η “Καλύτερη Ταινία” – άσχετο, ξέρω! Εκεί που δεν το συζητάω είναι στην υποψηφιότητα για το “Καλύτερο Live”, όπου ψηφίζω χαλαρά τους Pulp. Ο Jarvis και η παρέα του τα έχει “σπάσει” στα live τους. Δες όλες τις υποψηφιότητες εδώ…

Διαβάστε ακόμα:

* Τους θέλαμε και αυτούς στα Oscar

* Η “ανάσταση” των Doors (vid)

* The Kills: 10 χρόνια, ένα video

Keywords
Τυχαία Θέματα