Ο “κακός” που αρέσει σε όλους

Τι κι αν δεν θα είναι υποψήφιος στα φετινά Oscar την ερχόμενη Κυριακή (26/2); Όπως όλα δείχνουν η χρονιά ανήκει στον Michael Fassbender. 

Θυμάστε που το 2011 όλοι μιλούσαν για τον Ryan Gossling, που έπαιζε τη μία ταινία μετά την άλλη και όποιο περιοδικό κι αν άνοιγες έβλεπες ένα αφιέρωμα για τη ζωή και την πορεία του; Όπως όλα δείχνουν φέτος το ίδιο θα γίνει και φέτος, αλλά αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον Michael Fassbender. Ο 34χρονος Ιρλανδογερμανός ηθοποιός έχει καταφέρει τον

τελευταίο ένα χρόνο να μετατραπεί στο πιο καυτό όνομα του Hollywood, βλέπει τις γυναίκες να λιώνουν για εκείνον και οι επαγγελματικές προτάσεις να πέφτουν βροχή. 

Και μπορεί να μην τον δεις ως υποψήφιο για το Χρυσό Αγαλματάκι την επόμενη Κυριακή στα Oscar, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα τον δεις σε πολλές ταινίες μέσα στο επόμενο διάστημα. Και όπως αποκάλυψε ο παραγωγός του “X Men: First Class” Simon Kingberg όλα είναι έτοιμα για το δεύτερο μέρος της ταινίας, που θα είναι ένα αφιέρωμα στη ζωή του “κακού” Magneto. Και φυσικά στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα είναι ο Fassbender.

Διαβάστε ακόμα:

* Το νέο πρόσωπο του Bourne (vid)

* Ο Spiderman επιστρέφει (vid)

* Τους θέλαμε και αυτούς στα Oscar

Keywords
Τυχαία Θέματα