Ο Νίκος Μουρατίδης ετοιμάζει δυναμική επιστροφή με μουσικό σάιτ

Εμφανίστηκε στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου μιλώντας για όλους και για όλα.

Έκανε το ξεκίνημα λέγοντας ότι ήθελε να μπει στο στούντιο δίνοντας ένα χαστούκι στους καλεσμένους της, αλλά τελικά κατάφερε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του μιλώντας για την κρίση αλλά και τις νέες ιδέες του.

Ο Νίκος Μουρατίδης βίωσε και αυτός την κρίση από τη δική του πλευρά, αναφέροντας στην Πόπη Τσαπανίδου:

«Έφτασα σε σημείο απελπισίας, έδωσα όλα μου τα λεφτά στον εκδοτικό οίκο για να βγάλω νέους συγγραφείς. Αντιμετωπίζω όλο αυτό που γίνεται γύρω μου

και τα έχω χάσει. Αντί όμως να με πάρει από κάτω, είχα αρχίσει να μετράω ιδέες».

Αποκάλυψε ότι ετοιμάζει ένα μεγάλο μουσικό site που θα είναι έτοιμο το καλοκαίρι, μέσα από το οποίο θα διοργανώνει νέες συναυλίες, με καλλιτέχνες που θα μπορούν να στέλνουν τα demo τους και πολλά άλλα features.

Παράλληλα ετοιμάζει μια μεγάλη δουλειά στο θέατρο την οποία αναμένεται να αποκαλύψει μέσα στις επόμενες μέρες, τονίζοντας ότι του αρέσει να κάνει πολλά πράγματα μαζί.

«Τα ακριβά σώου στη τηλεόραση δεν γίνονται πια. Το X-Factor που κάναμε εμείς κοστίζει πάρα πολύ ακριβά. Με φωνάζουν σε κάτι τέτοια αλλά δεν πηγαίνω πια», δήλωσε ο Νίκος Μουρατίδης που παρουσίασε τη βιογραφία της Πηνελόπης Δέλτα μέσα από το βιβλίο του εκδοτικού οίκο του, ‘‘Η Γυναίκα με τα μαύρα’’.

«Βλέπω ότι ο κόσμος έχει εκτιμήσει αυτά που έχω κάνει καιρό στη τηλεόραση. Αγαπάω ακόμα περισσότερο αυτούς που μου λένε ότι σε ξέρω από τον καιρό που έκανες ραδιόφωνο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουρατίδης.

Κλείνοντας, ανέφερε ότι αν και ο ίδιος δεν υποστηρίζει τη Χρυσή Αυγή, θα ήθελε και εκείνος να κράξει τον Πρόεδρο της Βουλής.

«Δεν είδες που μας έχουν φτάσει; Που μας λένε ακόμα ψέματα;» δήλωσε στην Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα