Ο Πασχάλης Τερζής επέστρεψε στο τραγούδι μετά από 5 χρόνια αποχής [βίντεο]

Μετά από 5 χρόνια αποχής του Πασχάλη Τερζή από το τραγούδι, ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής που έχει αγαπηθεί πολύ, επιστρέφει στη δισκογραφία.

Tην Τρίτη, μάλιστα, έγινε και η παρουσίαση την νέας του δισκογραφικής δουλειάς και ο τραγουδιστής με χιούμορ στις δηλώσεις του είπε: «Έκανα έγκλημα που άφησα την Θεσσαλονίκη για να έρθω στην Αθήνα να παρουσιάσω τη δουλειά μου».

Αργότερα, στους δημοσιογράφους έκανε τις πρώτες του

δηλώσεις για την επιστροφή του, αφήνοντας τις κακές μέρες με το πρόβλημα υγείας του στο παρελθόν και τόνισε, ότι αποφεύγει να κάνει σχέδια γιατί κάποιος εκεί πάνω γελάει:

«Μετά από πέντε χρόνια κάποια τραγούδια ήταν το έναυσμα για να ξανατραγουδήσω για τους φίλους μου... Η δουλειά μου και το τραγούδι δε μου έχει λείψει γιατί τραγουδούσα κάθε μέρα , όπου βρισκόμουν... Δε ξέρω αν θα υπάρξει επόμενο CD. Όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια ο θεός γελάει... Δε μετάνιωσα καθόλου που περίμενα τόσο χρονικό διάστημα γιατί περίμενα να βρω αυτό που θα με συγκινήσει... Έκανα ένα δίσκο και μέχρι εδώ...», είπε ο τραγουδιστής θέλοντας να τονίσει ότι υπάρχει πιθανότητα να μην ξανακάνει δισκογραφική δουλειά.

Όσο για τα δημοσιεύματα που οργίαζαν με την υγεία του;

«Δεν στενοχωρήθηκα καθόλου γιατί εγώ ξέρω τι μου συμβαίνει. Ο καθένας μπορεί να γράφει και να λέει ότι θέλει. Σέβομαι το ψωμί του καθενός».

Πηγή: ToraTora.gr

The post Ο Πασχάλης Τερζής επέστρεψε στο τραγούδι μετά από 5 χρόνια αποχής [βίντεο] appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα