Ο Ράσελ Κρόου χώρισε και πληρώνει 20.000.000!

Πολύ ακριβά θα κοστίζει στον οσκαρικό ηθοποιό η επιστροφή στην εργένικη ζωή. Λόγω της τεράστιας περιουσίας του η σύζυγος, Ντανιέλα Σπένσερ, δικαιούται τουλάχιστον 20.000.000 δολάρια (συν τη διατροφή για τα παιδιά) σε περίπτωση που πέσουν οι υπογραφές…

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Ράσελ Κρόου γνώρισε την σύζυγο του Ντανιέλα Σπένσερ, το 1989 στα γυρίσματα της ταινίας The Crossing  και  έπειτα από επεισοδιακή

σχέση την παντρεύτηκε σε μια ρομαντική τελετή το 2003. Τον τελευταίο χρόνο όμως ζούσαν χωριστά και σύμφωνα με τον αυστραλιανό τύπο έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου.

Το ζευγάρι, το οποίο έχει αποκτήσει δύο αγοράκια, έφτασε στα πρόθυρα του οριστικού χωρισμού και το 2000 όταν έγινε γνωστή η σχέση που διατηρούσε ο Ράσελ Κρόου με την συμπρωταγωνίστριά του Proof of Life, Μεγκ Ράιαν.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η 43χρονη Σπένσερ θα εισπράξει τουλάχιστον 20 εκατομμύρια δολάρια από το διαζύγιο αλλά ο Κρόου μόνο φέτος θα εισπράξει σχεδόν 100.000.000 δολάρια από τις ταινίες που γυρίζει στο Χόλιγουντ.

Ο 48χρονος Ράσελ Κρόου έχει ισχυρούς δεσμούς με την ελληνική κοινότητα στην Αυστραλία καθώς γγια πρώτη φορά στην καριέρα του εμφανίστηκε στην τηλεόραση χάρη στον ομογενή κωμικό Νικ Γιαννόπουλο που τον είχε καλέσει στην τηλεοπτική κωμική σειρά “Acropolis Now”. Επίσης σκηνοθέτης της δεύτερης ταινία του Ράσελ Κρόου (The Silver Brumby) ήταν ο ομογενής Γιάννης Τατούλης. Ο διάσημος ηθοποιός είναι συνιδιοκτήτης της ομάδας ράγμπι του Σίδνεϊ Ράμπιτοχ, της οποίας πρόεδρος είναι ο ομογενής Νικ Παπαναστασίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα