«Ο Ράσελ με προσέβαλε» – Τι δήλωσε ο Τζορτζ Κλούνεϊ για τους Ντι Κάπριο, Μπραντ Πιτ και Ράσελ Κρόου

Για όλους και για όλα μίλησε στη νέα του συνέντευξη στο Esquire ο διάσημος ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ.

Μπορεί να συγκαταλέγεται στους true gentlemen του Χόλιγουντ, αλλά ο διάσημος Καζανόβας είναι από τους ανθρώπους που λένε όσα θέλουν έξω από τα δόντια.

Το ίδιο έκανε και ο Τζορτζ Κλούνεϊ σχολιάζοντας μερικούς διάσημους συναδέλφους του.

«Η αλήθεια είναι πως ο Ράσελ είχε πει αρκετά

άσχημα πράγματα για μένα, με προσέβαλε. Νομίζω επί λέξη ήταν ''Ποιος νομίζει ότι είναι ο τύπος, ο Φρανκ Σινάτρα'';», ανέφερε ο ηθοποιός για τον πρωταγωνιστή του Μονομάχου, ο οποίος αργότερα του έστειλε ως δώρο ένα βιβλίο ποιήσης για να ζητήσει συγνώμη.

Ο Κλούνεϊ σχολίασε και την επαφή του με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, αναφέροντας πως παρατήρησε το περιβάλλον του ηθοποιού όταν έπαιξε μπάσκετ με τον ίδιο και την παρέα του. Πολλοί από τους φίλους του, ανέφεραν επανειλημμένα ότι θα κερδίσουν το παιχνίδι, χρησιμοποιώντας άσχημη γλώσσα. Τελικά η παρέα του Κλούνεϊ κέρδισε το παιχνίδι με 11-0.

«Νομίζω πως ο Λεονάρντο ανήκει στους ανθρώπους που χρειάζονται να τους πουν πότε οι άνθρωποι που βρίσκονται τριγύρω σου σου κάνουν καλό και πότε όχι» είπε ο Κλούνεϊ.

Αν υπήρχε όμως κάποιος που ξεχωρίζει στα μάτια του, δεν είναι άλλος από τον Μπραντ Πιτ. Ο Κλούνεϊ είπε τα καλύτερα για τον ηθοποιό, μιλώντας για τη γνωριμία τους στο Λονδίνο, το μπουκάλι βότκα που άδειασαν μαζί και τα γυρίσματα του World War Z που εκείνη την εποχή τον κούραζαν υπερβολικά.

«Επίσης μ' αρέσει που είναι από τους ανθρώπους που δεν έχουν Twitter. Κρατάει ένα μυστήριο για τον εαυτό του...», δήλωσε ο διάσημος ηθοποιός.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter.

Keywords
Τυχαία Θέματα