Οι 10 κορυφαίες γυναικείες φαντασιώσεις!

«Η φαντασία στην εξουσία» είναι σύνθημα των 70’s και η «φαντασίωση στη γυναίκα» είναι μια αξία που χάνεται στα βάθη των αιώνων. Οι γυναίκες έχουν καλπάζουσα φαντασία και θα δοκιμάσεις πολλές εκπλήξεις διαβάζοντας τις 10 κορυφαίες φαντασιώσεις που έχουν!

10. Η κατάκτηση (από την ανάποδη)!

Οι γυναίκες λατρεύουν να κατακτούνται χιλιάδες χρόνια τώρα, από τότε που ο Νεάντερνταλ τη σήκωνε στους ώμους και την πήγαινε –σαν τρόπαιο- στη σπηλιά του (ισχύει, μου το είπε ο μπατζανάκης του κουμπάρου μου). Γιατί τρελαίνεται όταν

έχει την πλήρη αφοσίωση του άνδρα της! Έλα, όμως, που και η αντιστροφή των ρόλων, κάποιες φορές, φαντάζει ως μια από τις κορυφαίες φαντασιώσεις των γυναικών. Να σε δέσει, δηλαδή, στο κρεβάτι, να σε διατάξει να της χαρίσεις απόλαυση μόνο με τη γλώσσα σου.

Γιατί της αρέσει; Στην ουσία, το σενάριο περιστρέφεται γύρω από εσένα, που λατρεύεις το σώμα της και την ικετεύεις για να σου το δώσει.

Γιατί τρελαίνεται όταν έχει την πλήρη αφοσίωση του άνδρα της! Έλα, όμως, που και η αντιστροφή των ρόλων, κάποιες φορές, φαντάζει ως μια από τις κορυφαίες φαντασιώσεις των γυναικών. Να σε δέσει, δηλαδή, στο κρεβάτι, να σε διατάξει να της χαρίσεις απόλαυση μόνο με τη γλώσσα σου

9. Η κατάκτηση (από την καλή)!

Οι μοντέρνες γυναίκες φαίνεται πως προτιμούν τους αληθινούς άνδρες, εκείνους που δεν φοβούνται να αποδείξουν πως έχουν… τεχστοστερόνη! Αυτή η κατηγορία γυναικών φαντάζεται τον άνδρα να τη βάζει κάτω, να της ανοίγει τους μηρούς και να διεισδύει μέσα της, όσο πιο άγρια μπορεί. Θέλει να νιώσει τα δάχτυλα του άνδρα στα μαλλιά της και στη συνέχεια να της τραβάει… ή να νιώσει τα δόντια του στον αυχένα της! Θέλει να είναι κτήμα κάποιου άνδρα! Αυτές οι γυναίκες είναι εκεί έξω… Κι εσύ κάθεσαι… Ακόμη;

8. Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο, αυτή μαθήτρια, εσύ καθηγητής!

Ξέρεις πως στις γυναίκες αρέσει πολύ η ιδέα να ντύνονται μαθήτριες και να σου κάνουν μια μίνι επίδειξη των υπέροχων καμπύλων τους; Μάθε το! Πολλές είναι εκείνες που φαντασιώνονται πως είναι οι άτακτες και σας προκαλούν μέχρι να της δώσετε ένα χαστούκι στα οπίσθια! Το χαστούκι αυτό είναι που τις τρελαίνει. Γιατί αυτή η… απαλή εμφάνιση κυριαρχίας πονάει ωραία! Και επίσης, είναι η απαρχή μιας καυτής βραδιάς!

7. Σεξ με τον άγνωστο Χ!

Μπορεί να μην το κάνουν ποτέ, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν το φαντασιώνονται! Σε ένα σκοτεινό, γεμάτο καπνούς μπαρ, ένας άγνωστος, αλλά όμορφος άνδρας τις πλησιάζει και την πηγαίνει σε ένα δωμάτιο δίπλα όπου ακολουθεί πολύ και άγριο σεξ. Αυτή αποτελεί την κίνκι πλευρά των γυναικών, που οι περισσότεροι άνδρες δεν βλέπουν ποτέ!

6. Μέχρι τρεις είναι δεσμός!

Ω, ναι! Δεν θα την πείραζε να βρεθεί στο κρεβάτι με εσάς και άλλη μία γυναίκα. Αλλά… Δεν φαντασιώνεται να κάνετε σεξ οι τρεις σας. Εσείς είστε στο ρόλο του παρατηρητή, απλά. Αυτή παίζει  με το τρίτο πρόσωπο και στη συνέχεια κάνει σεξ με εσένα. Έτσι γνωρίζει τις απολαύσεις και των δύο φύλων, χωρίς να υπάρχουν θέματα ζήλειας ή να σε μοιράζεται!

Keywords
Τυχαία Θέματα