Οι δηλώσεις των διεθνών μετά την ήττα από την Κολομβία: Παίξαμε καλύτερα αλλά δεν βάλαμε γκολ

Οι ποδοσφαιριστές του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, παρότι γνώρισαν την ήττα, με 3-0, εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι από την εμφάνιση που πραγματοποίησαν...

Παπασταθόπουλος: «Χάσαμε 2-3 ευκαιρίες»

Στις χαμένες ευκαιρίες στάθηκε ο κεντρικός αμυντικός της Μπορούσια του Ντόρτμουντ, Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο έμπειρος αμυντικός επίσης επεσήμανε και τον ρόλο της ατυχίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ:

«Πιστεύω σήμερα ότι τα είχαμε όλα. Παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο,

είχαμε 5-6 ευκαιρίες, όμως δε βάλαμε γκολ. Η Κολομβία με 1-2 ευκαιρίες πέτυχε 3 γκολ! Χάσαμε γιατί όταν δεχόμαστε γκολ και μετά δεν μπορούμε να σκοράρουμε σε 2-3 ευκαιρίες, τότε είναι δύσκολα τα πράγματα. Είχαμε πολύ μεγαλύτερη κατοχή από την Κολομβία, και στο πρώτο ημίχρονο, αλλά καμιά φορά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όταν χάνει η ομάδα, πάντα υπάρχει ευθύνη, πρέπει να δούμε τα λάθη μας. Όπως και στην πρεμιέρα του Euro, έτσι και τώρα η ατυχία έχει παίξει μεγάλο ρόλο»

Καρνέζης: «Δεν αξίζαμε»

Ο τερματοφύλακας της Γρανάδα, ξεκαθάρισε πως η Εθνική ομάδα δεν άξιζε να χάσει με 3-0 και πως το σκορ δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν αξίζαμε αυτή την κατάληξη, το σκορ δεν ανταποκρίνεται στο παιχνίδι. Ολιγορήσαμε δεχτήκαμε εύκολα γκολ και σε τέτοιο επίπεδο κοστίζει. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε», ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Και συνέχισε, τις δηλώσεις του για την εικόνα της ομάδας: «Παρά το 3-0 που είναι βαρύ, δεν νομίζω πως η εικόνα μας ήταν για τρία γκολ, κάναμε τελικές είχαμε το δοκάρι σε ένα κρίσιμο σημείο, θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Ολοκλήρωσε τα λεγόμενά του, με το επόμενο παιχνίδι: «Χάσαμε το ένα παιχνίδι, πρέπει να τα δώσουμε όλα στο επόμενο. Μεγάλη επιτυχία που είναι εδώ, αλλά πρέπει να παλέψουμε και να νικήσουμε κι όλας».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα