Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από τον Γιώργο Πανόπουλο

Διαβάστε τα ζώδια της Athens Voice από τον Γιώργο Πανόπουλο από 07/10 έως 13/10/2013.

1 από 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > ΚΡΙΟΣ

Όλοι ξέρουμε ότι εδώ και καιρό δεν περνάς και την καλύτερη περίοδο της ζωής σου. Αλλά κάτι γίνεται κάθε τόσο και παίρνεις τα πάνω σου. Ο Δίας στον Καρκίνο είναι ένα μεγάλο ψυχολογικό στήριγμα αλλά και πρακτικό (από ό,τι θα διαπιστώσεις) μέχρι τον επόμενο

Ιούλιο στον άξονα Οικογένεια/Επαγγελματική ζωή. Ο Άρης στον Λέοντα τις τελευταίες εβδομάδες επίσης δημιουργούσε ηλιόλουστες μέρες κάθε τόσο και τώρα η Αφροδίτη στον Τοξότη πάλι σου ψιθυρίζει «προχώρα, μη σταματάς, μη φοβάσαι, ανάλαβε ρίσκα, η ζωή είναι αλλαγές».

Μπορείς να νοιώσεις ενέργεια, έξαψη και την ανάγκη να κυνηγήσεις είτε το ερωτικό αντικείμενο του πόθους σου είτε δρομολογήσεις το επόμενο επαγγελματικό σου σχέδιο εδώ, σε μια άλλη πόλη, ή έξω από τη χώρα. Μπορεί να δίνεις μεγάλη σημασία στην κατάκτηση, αλλά θυμήσου ότι ο ανταγωνισμός στις μέρες μας κόβει σαν σπασμένο γυαλί. Δεν χρειάζεται να ιδρώνεις παρόλα αυτά. Γεννήθηκες για να υψώνεις τη σημαία σου σε πύργους και κορυφές και επί πλέον είσαι τόσο σέξι που και μόνο με τις ορμόνες σου μπορεί να φωτιστεί ολόκληρο το ολυμπιακό στάδιο. Και κάτι ακόμα: Συγγνώμη αν σου χαλάω τη διασκέδαση, αλλά πρέπει να σε ενημερώσω ότι η πορεία της αληθινής αγάπης είναι γεμάτη εμπόδια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Κάντε like στην σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter

Keywords
Αναζητήσεις
evdomafiaies provlepseis panopoulos
Τυχαία Θέματα