Οι γυναίκες λένε “όχι”

Αυτές είναι 15 στιλιστικές επιλογές που δε θα σε βάλουν στο εσώρουχό της. Για αυτό φόρα κάτι άλλο, αν θέλεις να σε κοιτάξει…

Από τον Αντώνη Πακουλίδη

Υπάρχουν και άντρες οι οποίοι φορώντας Crocs και Cargo Shorts έχουν ήδη κάνει σεξ. Μάλλον ο τομέας ρούχα δεν παίζει καθόλου ρόλο όταν έχουμε τον παράγοντα αλκοόλ. Πάντως με το να δείχνεις στα καλύτερα σου σίγουρα αυξάνεις τις πιθανότητές σου. Γι’ αυτό ρωτήσαμε τις γυναίκες για το τι θεωρούν ότι τις ξενερώνει στο ρουχισμό ενός άντρα. Διάβασε να μάθεις…

Τα φαρδιά

τζιν

Είναι μια περίεργη κατάσταση. Είτε τα φοράς για να αντισταθμίσεις το μέγεθος του μικρού μας φίλου εκεί κάτω είτε δε βρίσκεις τίποτα για να χωρέσει το τέρας. Φοβόμαστε και τα δύο.

Ζιβάγκο

Πολλοί λίγοι μπορούν να φορέσουν ένα ζιβάγκο και να μη δείχνουν παραγεμισμένοι είτε δήθεν. Οι πιθανότητες λένε πως δεν είσαι ένας από αυτούς.

Ειρωνικές τρίχες προσώπου

Ξέρω πως τα πειρατικά μουστάκια και το τραγόμορφο μούσι θέλει καιρό για να μεγαλώσει και πως οι άντρες περηφανεύονται γι’ αυτά. Αλλά πραγματικά σκέψου, θα ήθελε μια σώφρων κοπέλα να σε φιλήσει όταν μοιάζεις περισσότερο με σάτυρο παρά με άνθρωπο του 21ου αιώνα;

Fedora

Οι περισσότεροι δεν μπορούν να βάλουν ένα καπέλο τύπου Fedora σε casual περιστάσεις. Πιθανότατα εάν βάλεις ένα δημόσια, ειδικά με ένα T-shirt με σχέδια και τζιν τότε την πάτησες!

Μεταλλικά αθλητικά

Όλοι υπήρχε λόγος που κοροϊδεύαμε το “Μια νύχτα στο Ρόξμπουρυ”.

Μαντήλι λαιμού

“Λατρεύουμε όταν κάποιος άντρας φοράει μπαντάνα ή ένα χαμηλών τόνων κασκόλ με λίγα σχέδια πάνω από ένα πουκάμισο” υποστηρίζουν οι γυναίκες. Αλλά ο μόνος λόγος για τον οποίο κάποιος μπορεί ακόμα να φοράει μαντήλι λαιμού είναι για να είναι κουλ και εκλεκτικός. Γι’ αυτό μη βάλεις μπαντάνα εάν φοράς και καουμπόικες μπότες. Εκτός εάν όντως είσαι σε ροντέο!

Πλισές

Ο Σέρλοκ Χολμς μπορεί να ήταν ένας εξαιρετικός ντέντεκτιβ, αλλά αυτό μπορεί να οφειλόταν στο ότι ποτέ δεν έκανε σεξ.

Άσπρα αθλητικά

Αν ανησυχείς περισσότερο ώστε να μην χαλάσεις τα παπούτσια σου, αντί αν θα πάει καλά το ραντεβού σου, τότε οι γκόμενες είναι το μικρότερο πρόβλημά σου.

Casual παπιγιόν

Τίποτα δε λέει περισσότερο “Προσπαθώ όσο μπορώ για να είμαι στιλάτος” από ένα τυχαίο παπιγιόν. Πέρασαν και αυτά τη φάση τους αλλά έχει τελειώσει πια, εκτός αν πηγαίνεις σε μια πολύ επίσημη εκδήλωση.

Γιλέκο

Βάζοντας ένα γιλέκο πάνω από ένα T-shirt είναι πια τόσο αντιγραφή και σε κάνει να μοιάζεις σαν να μην ξέρεις τι κάνεις. Όταν θες να αποχωριστείς το κοστούμι προτίμησε καλύτερα την αθλητική ζακέτα παρά το γιλέκο.

Αθλητικές μπλούζες

Keywords
Τυχαία Θέματα