Οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται – Τρίτη και Τετάρτη παραλύει όλη η χώρα

Νέες 48ωρες απεργίες πέφτουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων από την πλευρά ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ, από την Τρίτη ενόψει της άφιξης της Τρόικας.

Την Τρίτη24 Σεπτεμβρίου έχει αποφασιστεί γενική απεργία με την συμμετοχή ΓΣΕΕ

και ΑΔΕΔΥ ενώ στις 10:30 το πρωί θα ξεκινήσει και η απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος. Την Τετάρτη θα συνεχίσει την απεργία η ΑΔΕΔΥ ενώ στις 18:00, θα γίνει αντιφασιστικό συλλαλητήριο, στην πλατεία Συντάγματος.

Οι κινητοποιήσεις - σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση - γίνονται «ενάντια στις καταστροφικές πολιτικές Κυβέρνησης και Τρόικα, που στοχοποιούν και απαξιώνουν το Δημόσιο Τομέα, καταστρέφουν ό,τι έχει απομείνει από το Κοινωνικό Κράτος και πλήττουν τους Δημόσιους Υπαλλήλους, οι οποίοι υφίστανται εδώ και τέσσερα χρόνια τις απάνθρωπες πολιτικές των μνημονίων και σήμερα καταδικάζονται κατά χιλιάδες σε διαθεσιμότητα και απόλυση».

Όσο για το… μέλλον των κινητοποιήσεων θα κριθεί την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου που θα συνεδριάσει η εκτελεστική επιτροπή της ΑΔΕΔΥ με τα προεδρεία των Ομοσπονδιών - Μελών της. Θα εκτιμηθούν οι εξελίξεις και τα αποτελέσματα των μέχρι τότε κινητοποιήσεων και θα αποφασιστούν τα επόμενα βήματα.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα