Οι Πυρήνες της Φωτιάς έστειλαν τον εκρηκτικό φάκελο στον ανακριτή- Είναι γλοιώδης και καραγκιόζης [προκήρυξη]

12:28 3/9/2013 - Πηγή: KoolNews

Την ευθύνη για την αποστολή του «εκρηκτικού» φακέλου στο σπίτι του ανακριτή που χειρίζεται τις δικαστικές υποθέσεις της νέας τρομοκρατίας ανέλαβε η τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς».

Σε προκήρυξη που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα indymedia, η οργάνωση παραδέχεται πως ήταν ο αποστολέας του εκρηκτικού μηχανισμού στον Χολαργό με κύρια αιτία την παράταση της προφυλάκισης ενός από τα συλληφθέντα μέλη της οργάνωσης, λίγες ώρες πριν αυτή εκπνεύσει.

Οι Πυρήνες, γνωστοποίησαν ότι

η ενέργειά τους αυτή αποτελεί μέρος του σχεδίου «Φοίνικας» και επιτέθηκαν με σκληρό τρόπο στον ανακριτή χαρακτηρίζοντας τον γλοιώδες υποκείμενο και καραγκιόζη.

«Για όλα αυτά που έχει κάνει επιλέξαμε να του στείλουμε και εμείς το δικό μας δωράκι εκδίκησης» αναφέρει η προκήρυξη στην οποία περιγράφεται λεπτομερώς το χτύπημα.

«Παρακολουθήσαμε τον συγκεκριμένο στόχο, εντοπίσαμε το σπίτι του και επιλέξαμε την αποστολή του παγιδευμένου δέματος εκεί. Με αυτόν τον τρόπο του στείλαμε την δική μας επίδοση, με υπογραφή Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα