Αυτές είναι οι πέντε καλύτερες μαγικές και «μυστικές» παραλίες της Αττικής

Ξέρω ότι πολλοί είστε αρνητικά προκατειλημμένοι για τις παραλίες της Αττικής. Ειδικά αν είσαι από νησί και έχεις κολυμπήσει στα νερά του Αιγαίου ή του Ιονίου και στις μαγικές παραλίες είσαι πολύ επιφυλακτικός ακούγοντας για «μαγικές παραλίες» στην Αττική.

Πίστεψέ με, υπάρχουν.. αρκεί να το ψάξεις λίγο παραπάνω! Αυτό που τις ξεχωρίζει είναι τα πεντακάθαρα νερά τους, η διατήρηση της παρθένας ομορφιάς τους και η γαλήνη που εμπνέουν καθώς σε ταξιδεύουν χωρίς να χρειάζεται να πάρεις παρά μόνο το αμάξι και την πετσέτα σου...

1 από 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > ΛΕΓΡΕΝΑ
ΚΑΠΕ

Λίγο πριν τα Λεγρενά με κατεύθυνση προς το Σούνιο, στο τέλος της μεγάλης ευθείας μετά τον οικισμό Χάρακας, υπάρχει μια μεγάλη ταμπέλα, που οδηγεί σε δεξιά στροφή στον χωματόδρομο. Λίγα μέτρα πιο κάτω η ταμπέλα που αναγράφει «Ιδιοκτησία ΚΑΠΕ» (Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας). Αφού προχωρήσεις λίγο τον χωματόδρομο, έχεις να κατέβεις περίπου 200 σκαλοπάτια που θα σε πάνε απευθείας στον Παράδεισο. Δεν έχει ξαπλώστρες, ομπρέλες, beach bars. Τίποτα δεν έχει απαλλοτριώσει την παρθένα ομορφιά αυτής της απίστευτης παραλίας.

Keywords
Αναζητήσεις
λαυριο, λεγρενα κτήμα του καπε παραλια γυμνιστων φωτογραφίες
Τυχαία Θέματα