Όλα θα κριθούν στον 5ο τελικό

Ο Παναθηναϊκός απέδειξε πως όταν βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο ξέρει να παίρνει τα ματς. Κέρδισε στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό με 84-74 και πλέον ο πρωταθλητής θα βγει από τον 5ο τελικό στο ΣΕΦ το Σάββατο.

Σε ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση, αλλά και πάθος, ο Παναθηναϊκός

νίκησε τον Ολυμπιακό με 84-74 και ισοφάρισε την σειρά των τελικών σε 2-2. Έτσι ο πρωταθλητής θα βγει από την 5η αναμέτρηση τον δύο ομάδων, το Σάββατο στο ΣΕΦ.

Σε ένα ματς που κρίθηκε στο τέλος, ο Παναθηναϊκός απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι ξέρει πως να συμπεριφερθεί όταν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα για την νίκη, οι πράσινοι κατάφεραν να πάνε το ματς στα μέτρα τους στο δεύτερο ημίχρονο και οι Διαμαντίδης, Γιασικεβίτσιουςκαι Μπατίστ έδωσαν τις λύσεις στην επίθεση και απάντηση σε όσους τους θεωρούσαν “τελειωμένους”. Ο Αμερικανός σέντερ του Παναθηναϊκού πέτυχε 23 πόντους και μάζεψε 11 ριμπάουντ, ενώ οι Σάρας και Διαμαντίδης πρόσθεσαν από 12 και 15 αντίστοιχα, οδηγώντας την ομάδα τους στη νίκη.

Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκε μπροστά στο σκορ ακόμα και με 11 πόντους, αλλά στα δύο τελευταία δεκάλεπτα δεν κατάφερε να βρει λύσεις από τους Σπανούλη, Πρίντεζη και Παπανικολάου (συνολικά και οι τρεις μαζί σημείωσαν 25 πόντους), υπέπεσε σε μερικά εύκολα λάθη, έχασε τη μάχη των ριμπάουντ (οι πράσινοι είχαν 16 περισσότερα!), ενώ τα φάουλ με τα οποία φορτώθηκαν οι  Χάινς και Ντόρσεϊ έδωσε τη δυνατότητα στον Παναθηναϊκό να μπει στην ρακέτα με τον Μπατίστ.

Πλέον οι δύο ομάδες θα λύσουν τις φετινές διαφορές τους στον 5ο τελικό στο ΣΕΦ, το Σάββατο 02/06, εκεί όπου θα κριθούν όλα.

Διαβάστε ακόμα:

* Ήρθε (;) η ώρα του ΟΑΚΑ

* Ε, ήταν η ώρα του Σπανούλη

* Τρίτη και φαρμακερή σήμερα στο ΣΕΦ

Keywords
Τυχαία Θέματα