Παραμυθένιος γάμος της θυγατέρας Καλτσίδη στη Μεσσηνία με… πιτόγυρα και ποντιακή λύρα

09:12 2/9/2013 - Πηγή: KoolNews

Σε ένα σκηνικό που θύμιζε παραμύθι έγινε στο Βασιλίτσι Μεσσηνίας η αναπαράσταση του πολιτικού γάμου της κόρη του Ελληνορώσου ολιγάρχη Φιλάρετου Καλτσίδη και του Πάτρικ Ποπρόφσκι.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί νωρίτερα με πολιτικό γάμο στην Πύλο και στη συνέχεια η αναπαράσταση έγινε για τους 150 καλεσμένους με την αρμόζουσα χλιδή. Μπορεί ο γάμος να κόστισε εκατομμύρια ευρώ ο μεγιστάνας πατέρας όμως επέμεινε στα θέματα της παράδοσης και σύμφωνα με την Espresso,

ανάμεσα στις λιχουδιές παρέλασε και το ελληνικό πιτόγυρο με τζατζίκι. Μάλιστα η 26χρονη Αλίνα αποφάσισε να πάρει το ρίσκο να λερώσει το πανάκριβο Elie Saab νυφικό και δοκίμασε την εκλεκτή λιχουδιά.

Ταυτόχρονα, μουσικοχορευτικά συγκροτήματα από τον Πόντο διασκέδαζαν τους καλεσμένους με την παραδοσιακή λύρα και τους εντυπωσιακούς χορούς της περιοχής.

Η Αλίνα – υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του κορυφαίου οίκου κοσμημάτων de Grisogono- αποκάλυψε μάλιστα πως την πρώτη νύχτα το γάμου θα φορούσε πιτζάμες με κεντημένο το νέο της όνομα: «Κυρία Ποπρόφσκι»!

Keywords
Τυχαία Θέματα