Πεθαίνοντας στο Twitter

Ολοένα και περισσότεροι celebrities ανακαλύπτουν ότι την ώρα που εκείνοι τουιτάρουν ανέμελα μία μερίδα followers τους μοιρολογάει.

Από την Μαριλού Ρεπαπή

Όταν ένας ρεπόρτερ εστάλη το 1897 στο σπίτι του Μark Twain για να ελέγξει φήμες που τον ήθελαν νεκρό, ο συγγραφέας τού είπε: «Η είδηση του θανάτου μου είναι αρκετά υπερβολική». Αν υπήρχε τότε Twitter, θα μπορούσε να αποδείξει ότι ζει με ένα tweet.

Και το πιο πιθανό είναι ότι θα αναγκαζόταν να το κάνει, μιας και η τελευταία μόδα/πλάκα στο Internet και ακόμα περισσότερο στο Twitter είναι να «πεθαίνουν» διάσημους. Οι περισσότεροι πια έχουν πεθάνει τόσες φορές, που δεν μπαίνουν στον κόπο να απαντήσουν αν ζουν ή όχι και αφήνουν την ιστορία να απαντήσει μόνη της. Ορίστε μερικοί από τους διάσημους των οποίων οι φαν έκλαψαν για λίγο.

CHARLIE SHEEN
Στις αρχές του 2011, την περίοδο που ήταν εκτός εαυτού, με πορνοστάρ και ναρκωτικά, το Τwitter τον έβαλε να πεθαίνει σε ατύχημα με snowboard. Δεν ξέρουμε ποιος φαντάστηκε ότι θα έκανε snowboard σε αυτή την κατάσταση, αλλά σίγουρα φαντάστηκε σωστά την κατάληξη. Η πρώην του Denise Richards είχε διαψεύσει μέσω Τwitter τη φήμη, λέγοντας ότι «ζει και έρχεται τώρα να δει τις κόρες του».

WILL SMITH
Στις 28 Μαΐου φέτος τον «πέθαναν» από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Επειδή όμως δεν ταίριαζε πολύ στο προφίλ του, του έφτιαξαν κάτι καλύτερο. Δυο μέρες αργότερα έπεσε από έναν γκρεμό στη Νέα Ζηλανδία ενώ το 2009 τον… είχαν πεθάνει στο Ηollywood οδηγώντας την Porsche του.

EMINEM

Τον Αύγουστο του 2009 σε ολο το twitter εξαπλώθηκε μια φήμη ότι πέθανε σε αυτοκινητικό δυστύχημα. Φέτος το Μάρτιο, μέσα από ψεύτικο λογαριασμό με το όνομα της κόρης του, εξαπλώθηκε πάλι η φήμη ότι ο ράπερ είχε πεθάνει. Πολλοί πιστεύουν ότι τις βγάζει μόνος του, μιας και είναι ο τύπος που συντηρεί μια κόντρα χωρίς λόγο με τη Mariah Carey, έτσι για να ασχολούνται μαζί του.

JUSTIN BIEBER
Πότε τον «πεθαίνουν» με αιτία, πότε απλά τον «πεθαίνουν». Οι φαν του (κάτι σαν τις ρουβίτσες) κάθε τρεις και λίγο κλαίνε γοερά και μετά πάει η καρδιά τους στη θέση της. Τον Αύγουστο του 2009 είχε «αυτοκτονήσει», το ίδιο και τον Ιανουάριο του 2010. Ένα μήνα αργότερα ένας χρήστης του twitter έγραψε: «Μόλις άκουσα στις ειδήσεις του channel 9 ότι, καθώς κατευθυνόταν στη λιμουζίνα του, ένας εξοργισμένος βοηθός του τράβηξε πιστόλι και τον πυροβόλησε στην καρδιά». Τον Ιούνιο του 2010 ήταν νεκρός από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

BILL COSBY
Τον Αύγουστο του 2010 τον «πέθαναν» από καρδιακό επεισόδιο. Ο ίδιος αναγκάστηκε να βγει στον Larry King για να αποδείξει ότι ζει και να πει «σε όσους κρύβονται πίσω από αυτή την ανοησία, δεν βλέπετε πόση ταραχή προκαλείτε» και συμπλήρωσε ότι η κόρη του πήρε να δει αν ζει, στο εστιατόριο που πηγαίνει έκλαιγαν και ότι «είναι η τέταρτη φορά που συμβαίνει και δεν είναι πια αστείο». Εντάξει, είναι. Λίγο.

MORGAN FREEMAN
Το Δεκέμβριο του 2010 ένας χρήστης άλλαξε ένα tweet από tο CNN και το έκανε retweet στους 1.500 φίλους του

Keywords
Τυχαία Θέματα