Πίστα νυχτερινού κέντρου η ΔΕΘ με …Παπαρίζου, Μαζωνάκη και Χατζηγιάννη

17:00 5/9/2013 - Πηγή: KoolNews

«Πολιτικοί VS τραγουδιστές: Ποιοι θα «κόψουν» περισσότερα εισιτήρια στην ...πίστα της ΔΕΘ», θα μπορούσε να είναι ο τίτλος που θα περιγράφει την 78η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Με ονόματα όπως η Έλενα Παπαρίζου, ο Γιώργος Μαζωνάκης ή ο Μιχάλης Χατζηγιάννης το βέβαιο είναι πως η ΔΕΘ

θα έχει φέτος εκτός από πολιτικό και πολιτιστικό ενδιαφέρον, καθώς ορισμένοι από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου να παρελάσουν στη σκηνή της.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, την αυλαία θα ανοίξει η Έλενα Παπαρίζου το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου ενώ την επόμενη ημέρα τη σκυτάλη παίρνουν ο Stan, οι Otherview και οι Professional Sinnerz. Ακολουθούν η Πέγκυ Ζήνα τη Δευτέρα 9 του μηνός, οι Κωστής Μαραβέγιας και Κωνσταντίνος Αργυρός, ενώ την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου σειρά έχει ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου στη σκηνή της Διεθνούς Έκθεσης θα ανέβει ο Θεσσαλονικιός Νίκος Μακρόπουλος και η Στέλλα Καλλή. Την επόμενη ημέρα τα ηνία στη σκηνή θα πάρουν οι Onirama και οι Stavento ενώ το Σάββατο, οι Μηδενιστής, Demy και Panik Starsοι, παρέα με τον Κώστα Μαρτάκη θα αναλάβουν να ψυχαγωγήσουν το κοινό. Η αυλαία της διοργάνωσης θα πέσει με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Οι καλλιτέχνες θα φιλοξενηθούν σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, ενώ την παρουσίαση του φεστιβάλ θα αναλάβουν η Μαίρη Συνατσάκη και η Αννα Πρέλεβιτς.

Εκτός των μουσικών δρώμενων, το ...υπερθέαμα της ΔΕΘ περιλαμβάνει θεατρικές παραστάσεις αλλά και beach-voley με κορυφαίους αθλητές και διασημότητες.

Keywords
Τυχαία Θέματα