«Πόλεμος» κυβέρνησης – ΝΔ για τους 90 αστυνομικούς σε Συγγρού και Σαμαρά!

Αν επιχειρήσετε να μαντέψετε τον αριθμό των αστυνομικών που φρουρούσαν τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού είναι μάλλον απίθανο να πέσετε μέσα, έστω και κατά… προσέγγιση.

Ούτε 10, ούτε 20, ούτε… 30, αλλά 45 αστυνομικοί είχαν επιστρατευτεί για τη φρούρηση των γραφείων της ΝΔ, ενώ όπως αναφέρει ο Βηματοδότης άλλοι τόσοι φρουρούσαν τον Αντώνη Σαμαρά!

Σύμφωνα με τη στήλη, όταν νέα

πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ανακάλυψε αυτά τα… νούμερα, έστειλε ένα έγγραφο στη ΝΔ με το οποίο ανακοίνωνε ότι μειώνονται οι αστυνομικοί φρουροί των γραφείων από 45 σε 15.

Η αντίδραση της ΝΔ ήταν οργισμένη. Απάντησε ότι θεωρεί την απόφαση αυτή ως... casus belli, υπενθυμίζοντας ότι τα γραφεία της είχαν δεχθεί κατά καιρούς επιθέσεις και ζήτησε να παραμείνει ως έχει ο αριθμός των αστυνομικών (αφού αλλάζουν και σε βάρδιες).

Πάντα κατά το ίδιο δημοσίευμα, ακολούθησαν μυστικές διαπραγματεύσεις ενώ στο μεταξύ οι αστυνομικοί απομακρύνθηκαν. Η ΝΔ κατάφερε με την επιμονή της να τους επαναφέρει, χάνοντας όμως σχεδόν τη μισή… δύναμη. Πλέον ο αριθμός τους ανέρχεται σε 25.

The post «Πόλεμος» κυβέρνησης – ΝΔ για τους 90 αστυνομικούς σε Συγγρού και Σαμαρά! appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα