Πώς θα είναι το νέο iPhone 5s – Χρυσό και με ανιχνευτή δαχτυλικού αποτυπώματος

Οργιάζουν οι φήμες για το νέο iphone 5s που αναμένεται να παρουσιαστεί στις 10 Σεπτεμβρίου σε εκδήλωση που έχει προγραμματίσει η Apple.

Με τον ανταγωνισμό να έχει θέσει πολύυψηλά τον πήχη και τις συσκευές Android να αυξάνουν ραγδαία τις πωλήσεις τους η εταιρεία

δεν θυμίζει τόσο την εποχή της «μονοκρατορίας» της που είχε προηγηθεί.

Σε δημοσίευμά της η Huffington Post αναφέρει κάποιες από τις αλλαγές που αναμένεται να φέρει το νέο iphone 5s καθώς θέλει να δελεάσει τόσο τους κατόχους των παλιότερων συσκευών της εταιρίας αλλά και νέους πελάτες κατόχους συσκευών από άλλες εταιρείες.

Βασική αλλαγή θεωρείται ο ανιχνευτής δαχτυλικού αποτυπώματος πάνω στο Home Button ψίθυρος που έχει βέβαια γιγαντωθεί βέβαια ειδικά μετά την περσινή αγορά της εταιρείας Authen Tec από την Apple, μιας εταιρίας που εξειδικεύεται στο συγκεκριμένο θέμα.

Το μέγεθος αναμένεται να είναι το ίδιο με αυτό του iPhone 5, αν και -σύμφωνα με το Reuters- η Apple δοκιμάζει επίσης οθόνες 4,7 και 5,7 ιντσών για τηλέφωνα που θα λανσαριστούν του χρόνου.

Η ενσωματωμένη κάμερα πλέον θα έχει ανάλυση 12 megapixel (σύμφωνα με την Tinch te) και θα μπορεί (σύμφωνα με το 9to5 Mac) να καταγράφει βίντεο σε slow motion.

Επίσης -σύμφωνα με εικόνες που δημοσίευσε το cult of mac- θα υπάρχει στο πίσω μέρος χώρος για διπλό LED flash που θα επιτρέψει μεγαλύτερη ανάλυση στις εικόνες που τραβιούνται σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Εξίσου σημαντικό από τα παραπάνω είναι το υλικό από το οποίο αναμένεται να κατασκευαστεί το νέο iPhone το οποίο -σύμφωνα με τον Τζόναθαν Γκέλερ- θα είναι το Liquidmetal, ένα άθραυστο κράμα που είναι δυο φορές πιο δυνατό από το τιτάνιο.

Τέλος, όσον αφορά την εμφάνιση, το cult of mac επιμένει ότι για πρώτη φορά το iPhone θα είναι διαθέσιμο, πέρα από μαύρο και λευκό, και σε χρυσό.

Πλησιάζει ο καιρός… ελπίζουμε οι φήμες να γίνουν πραγματικότητας.

Keywords
Τυχαία Θέματα